S60 v5 Telefonlar için ROUTE66 Navigasyon programını kıramadılarmı arkadaş!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

palasibo

Üye
    Konu Sahibi
S60 v5 Telefonlar için ROUTE66 Navigasyon programını kıramadılarmı arkadaş!!!!
Benim 5800 telefonumda şu an en son route 66 yazılımı yüklü ve çok mükemmel çalışıyor tam istediğim gibi detaylı haritaları var. Fakat gel gelelim yürü ve sür olayı paralı yani navigasyon yapamıyosunuz birisi çıksada kırsa şunun lisansını hiç fena olmayacak dört gözle bekliyorum hayırlısıyla....

• Beğen
Tepkiler: rafet_3737

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
garmin tavsiye ederim oda gayet iyi ayrıntılı navigasyonuda süper kendim kullanıyorum

palasibo

Üye
    Konu Sahibi
Valla bende garminde var ndrive var sygicmobile var fakat illede route diyorum. Çünkü önceden 6210 nav. kullanıyorudum kendi orjinal nokia maps çok detaylıydı ama şimdiki haritasına bir sürü ilimiz karayolu olarak görünüyo ne alakası varsa güncelleme daha çok ayrıntı getirmesi lazımken daha az detaya girmişler. Ndrive dada aynı durum var bi önceki haritasında yollar sokaklar detaylı sonraki sürümünde poiler detaylı sokak ve yollar yok. Garminde çok yavaş kalıyo adres aramasıda o kadar pratik değil. En güzeli aslında nokia maps ve route fakat birisinde lisans diğerindede harita yetersizliği var. Route favorim kırılırsa. Şimdilik sygic kullanıyorum en güzeli o routeden sonra.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Route 66 vaR ki zaten yani bende vaR ama kuRmadım hiç ^^.

palasibo

Üye
    Konu Sahibi
Route 66 bendede yüklü sadece navigasyon yapılmıyo ücretli.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
mu?

--------------- Ekleme ---------------

program mu ?

fuuuLL yazamıyoRum :D. PRogram fuuuuuuuLL mu ?

palasibo

Üye
    Konu Sahibi
Ne programmı?

Yok değil işte yürü ve sür seçeneği paralı. Diğer herşey çalışıyo. işte bende onu soruyorujm hala lisans olayı çözülemedimi diye.

someonesiradan

Üye
Ne programmı?

Yok değil işte yürü ve sür seçeneği paralı. Diğer herşey çalışıyo. işte bende onu soruyorujm hala lisans olayı çözülemedimi diye.

kardeş bende de samsung i8910 var ve içince route66 var ama dediğin gibi. adresleri haritada gösteriyo ama sür deyince pozisyon ayarla deyip öylece kalıyo.bide aynı şeyi konumum deyince de öylece kalıyo. bende bugün öğrendim paralı olduğunu:)
bulabilirsek haberleşelim.

vips

vips

Üye
ovi mapste dediğiniz gibi bazı ilçeler falan hiç yokmuş gibi görünüyor haritada
ben de telefonu aldığım zaman 6 ay kadar önce
Ankara Çubuk ilçesinin sokaklarının olmadığını gördüm
ovi maps te menüde "Diğer" simgesi altında "Map Reporter" var
oraya girerek "Eksik Cadde veya yol" dedim gönderdim
birkaç hafta sonra harita güncellemesi yaptığımda
ilçenin köylerine kadar çok detaylı olarak eklendiğini farkettim
bu durum benim raporlamamdan ötürü mü oldu
yoksa olacağı vardı da ondan mı oldu bilmiyorum
ama siz de bir denyin derim

cihan83

cihan83

Üye
çözdummmm

cihan83

cihan83

Üye
Route 66 s60 v9 5800 ve n97 ıcın v5 v3 lere uyar kırdım yazdım sıteye ama hala yayınlamadı admın arkadaslar bu nasıl ıs yaa 3 gunummu verdım ben buna

palasibo

Üye
    Konu Sahibi
Route 66 s60 v9 5800 ve n97 ıcın v5 v3 lere uyar kırdım yazdım sıteye ama hala yayınlamadı admın arkadaslar bu nasıl ıs yaa 3 gunummu verdım ben buna

Cihan kardeşim sen bana msnden göndersene kardeşim onu site yayınlamıyo kırılmamış diye. [email protected]

chsman

Üye
E71 için navigasyon programı ne vardır? bu forumda nerede bulabilirim arkadaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt