Selam kardeşim
Bende s8003 var ve ana menüde Navigasyon seçeneği yok! Ne yaptıysamda ana menüye bu seçenek gelmiyor. Var mı bir bilgin nasıl gelir bu navigasyon seçeneği? Cevap verirsen memnun kalırım
starda çalışır mı
ben yapamadım ama cok sagolun kardes
----------Eklendi @ 17:45:19 ---------- Yazıldı @ 17:28:29 ----------
ben yapamadım
yaptım olmadı acaba spot diyemi
Abi benim sana bir sorum var.Navigasyon menüsünde bazı uygulamalar için ücret talep ediyor.Sür-yürü gibi...Biz bunları almak için bir telfonla wifi'yi kullanarak internete bağlansak ve lisans satın alsak olmaz mı?
kardeş jooe ya ben girdim sese indir dedim süresüz aktivasyon verdi para mara istemedi kardeş bende her yere abaktım asya avrupa türkiye yok yardımAbi benim sana bir sorum var.Navigasyon menüsünde bazı uygulamalar için ücret talep ediyor.Sür-yürü gibi...Biz bunları almak için bir telfonla wifi'yi kullanarak internete bağlansak ve lisans satın alsak olmaz mı?
kardes benimde ole yukle bisi olSlm kolay gelsin bende bi s8003 var bu telefon spottu ve ben buna internetten bi çok kez navigasyon indirip kurdum herşey normal güzel bi şekilde kullanıyordum taki 3 ay öncesine kdr virüs sebebi ile hafıza kartındaki navigasyon gitti bende indirmeye çalıştım bi çok sitede linkler kırık 2 yerde buldum o indirdiklerimdede makbuz kodu istiyo girmez isemde kodu şehirleri bile göstermiyo bi tek ülkeleri gösteriyo en son buraya rastladım burdakide kurulumlu ve buda makbuz kodu kesin isticek çünkü bu lisanlı telefonlar için kurulum başka varmı bildiginiz yada kullanabilen varmı?? bu konuda bilgiye ihtiyacım var..!!!