Samsung S8000 Jet GPS Navigasyon (Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

Bu konu işinize yaradı mı?

• Evet, faydasını gördüm.

Kullanılan: 11 68.8%
  • Hayır, bir faydası olmadı.

Kullanılan: 5 31.3%

• Kullanılan toplam oy
    16

Darkutok

Üye
Selam kardeşim
Bende s8003 var ve ana menüde Navigasyon seçeneği yok! Ne yaptıysamda ana menüye bu seçenek gelmiyor. Var mı bir bilgin nasıl gelir bu navigasyon seçeneği? Cevap verirsen memnun kalırım

taka78

Üye
starda çalışır mı

trickman

Üye
Benim ihtiyacım yok ama belki başkalarının vardır.Güzel paylaşım.:tşk:

joe34

joe34

Üye
    Konu Sahibi
Selam kardeşim
Bende s8003 var ve ana menüde Navigasyon seçeneği yok! Ne yaptıysamda ana menüye bu seçenek gelmiyor. Var mı bir bilgin nasıl gelir bu navigasyon seçeneği? Cevap verirsen memnun kalırım

cevap burada [video=youtube;eLW9YsAqlbU]http://www.youtube.com/watch?v=eLW9YsAqlbU[/video]

----------Eklendi @ 00:52:54 ---------- Yazıldı @ 00:52:25 ----------

starda çalışır mı

jet içindir starda denemedim ama sanmıyorum...

deniz_021

Üye
ben yapamadım ama cok sagolun kardes

----------Eklendi @ 17:45:19 ---------- Yazıldı @ 17:28:29 ----------

ben yapamadım
yaptım olmadı acaba spot diyemi

joe34

joe34

Üye
    Konu Sahibi
ben yapamadım ama cok sagolun kardes

----------Eklendi @ 17:45:19 ---------- Yazıldı @ 17:28:29 ----------

ben yapamadım
yaptım olmadı acaba spot diyemi

Spot olması sorun değil. olmamış demek ki

Dr.Dre

Dr.Dre

Üye
Abi benim sana bir sorum var.Navigasyon menüsünde bazı uygulamalar için ücret talep ediyor.Sür-yürü gibi...Biz bunları almak için bir telfonla wifi'yi kullanarak internete bağlansak ve lisans satın alsak olmaz mı?

joe34

joe34

Üye
    Konu Sahibi
Abi benim sana bir sorum var.Navigasyon menüsünde bazı uygulamalar için ücret talep ediyor.Sür-yürü gibi...Biz bunları almak için bir telfonla wifi'yi kullanarak internete bağlansak ve lisans satın alsak olmaz mı?

harita vs. şeyleri wifi ile indirebilirsin sorun olmaz ama sür&yürü alman için kredi kartınla ücret ödemen gerek...

kralx2000

Üye
GPS+ Ayarları bölümüne girip Profillerden operatörümüzün internet ayarlarını seçiyoruz. Geri dönüp Verileri İndir diyoruz. bu şelikde yapınca veriler inmiyor konumda bulmuyor neden acaba yardım edecek varmı

xseamen

Üye
ben ilk yüklediğimde çalıştırdım açık alanda 15 dakika bekledim konumu buldu daha sonra kapalı alanda denedim bulmadı şimdilerde açık kapalı farketmez deniyorum hiç bulmuyo sorun nedir acaba ayrıca bu route 66 harici başka bir navigasyon yokmu bu telefonda kullanmak için bi arkadaşımın t100 telefonu var sür yürü falan satın almasına gerek duymayacak bi program yükletti kullandı beğenmedi başka bir navigasyon programı yükletti yine sür yürü bedava açık alan kapalı alan heryerde saniye bile beklemeden buluyo tarif ediyo çok kolay kullanımı var bizim bu jet lere uyan böyle kolay bi program yokmu rahat rahat açık kapalı her yerde çekecek bişey yokmu acaba

BRaVeLEoN

BRaVeLEoN

Üye
Slm kolay gelsin bende bi s8003 var bu telefon spottu ve ben buna internetten bi çok kez navigasyon indirip kurdum herşey normal güzel bi şekilde kullanıyordum taki 3 ay öncesine kdr virüs sebebi ile hafıza kartındaki navigasyon gitti bende indirmeye çalıştım bi çok sitede linkler kırık 2 yerde buldum o indirdiklerimdede makbuz kodu istiyo girmez isemde kodu şehirleri bile göstermiyo bi tek ülkeleri gösteriyo en son buraya rastladım burdakide kurulumlu ve buda makbuz kodu kesin isticek çünkü bu lisanlı telefonlar için kurulum başka varmı bildiginiz yada kullanabilen varmı?? bu konuda bilgiye ihtiyacım var..!!!

fstanbul

Üye
hocam ben route 66 yı kurdum telefonu görüyor ama cihaz yükleniyor yazıyor öyle kalıyor

sparkiteam

Üye
telefonu "yığın bellek" olarak nasıl bağlayacağım

emre_3850

Üye
Ya arkadaşlar bende yüklerken bir hata biçimlendirme oluştu diyor neden?

eöb

Üye
kardeş jooe ya ben girdim sese indir dedim süresüz aktivasyon verdi para mara istemedi kardeş bende her yere abaktım asya avrupa türkiye yok yardım

eöb

Üye
Slm kolay gelsin bende bi s8003 var bu telefon spottu ve ben buna internetten bi çok kez navigasyon indirip kurdum herşey normal güzel bi şekilde kullanıyordum taki 3 ay öncesine kdr virüs sebebi ile hafıza kartındaki navigasyon gitti bende indirmeye çalıştım bi çok sitede linkler kırık 2 yerde buldum o indirdiklerimdede makbuz kodu istiyo girmez isemde kodu şehirleri bile göstermiyo bi tek ülkeleri gösteriyo en son buraya rastladım burdakide kurulumlu ve buda makbuz kodu kesin isticek çünkü bu lisanlı telefonlar için kurulum başka varmı bildiginiz yada kullanabilen varmı?? bu konuda bilgiye ihtiyacım var..!!!
kardes benimde ole yukle bisi ol
maz

technoshark

technoshark

Üye
Ben deniyorum olmuyor yada ben yapamadım :) android olsa çözerimde bu birazcık karmaşık geldi :D ayrıca bu telefonlara nasıl oyun yükleniliyor ?

Üst Alt