s60 v2 İçin N-gage oyunu nasıl kurulur?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paranoya

Paranoya

Üye
Konu çok yararlı olmuş . Banada lazımdı bende öğrenmiş oldum . Teşekkürler .

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim pyhtondan galiba bluetoothu açıp girmeyi deniyoru maçılıcak gibi oluo açılmıo :S pyhtondan olamsın

--------------- Ekleme ---------------

ya ilk baş ghost oyununu yükledigim zman açıodu ama rekleer bozuk bir şekilde pyhtonu yükledm bide color fixi bt yide açıorum (bluetooth)açılıcakmış gibi oluo ama açılmıo :s

Konu çok yararlı olmuş . Banada lazımdı bende öğrenmiş oldum . Teşekkürler .
:D:D bi ben yapamadım denese yahuu :D:ağlarım:

hee tmm dostum prolarn içinden çkan hgost.recon.***** die bişey var onu yükledim oyun çaluıstı şimdi pyhtonları silip bidaha yüklüycem colorfixi açıcam manual total color fixe basıcam inş olur yaa :)

kardes senın deidigin maual color fix die birşey yokki :)

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Elindeki nasıl bir program bilmiyorum benimkiyle aynı mı acaba
benimkinde Total Ngage Load yazıyo ve ikonu da kırmızı bir N harfi.
Eğer sendeki de aynıysa oyunu aç, color fixi aç, seçenek-extra-manuel color fix e tıkla ve 5 saniye içinde oyuna dön. Daha olmazsa sendeki programı indirip ben bi bakarm

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
kardeş merak etme telefona kitledm yaptım efektler süper ama kapnn oraya qeldm zman ölüroum :Dnese saol kardeş sn olmasn :D

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Hadi gözün aydın bakalım.Ben de senin bulduğun color fixi indirip denedim, sana tarif etmek için girmiştim :)
eee nasıl gidiyor oyun beğendin mi?
Call of duty i de oynuyo musun?

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
call of duty güzel ama adamlar gözükmüyo ilerliorum adam öle karşıma çıkıo o yüzden kötü..
ama o gostmuydu neydi o çok güzel oyun :oke: herkeze tavsiyemdir ben oyunun renkerlni düzelmesi için...
bt yi açıyorum(bleotooth)..oyunu açıyorum N-gage nokia yazını gördüm zman total color fixi e giriyorum seçeneklerden ilk bastakine basıyorum 3 tane seçenek çıkıo orda oyunun adını bulup bkliyorum oyuna kendiliginden girio 5-10 saniye sonra oyunun rekleri otomatik düzelio teşekkür ederi makrdesm ;)

kardeşim senın vardigin ghost oyununun sis formatı burda

al kardeşim bunlarda benden sana olsun :) resme tıklayıp indirebilirsin :)

Oyunları bu linkten aldım http://www.maxicep.com/s60-oyunlari/onizlemeli-super-n-gage-oyun-arsivi-sis-374622.html

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
baska pro yokmu kardeş snede :D bu oyunlar çabuk bitti de :D

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Al dostum bak senin için çok manyak deli çılgın bir n gage oyunu daha buldum. Elinden bırakamazsn telefonu. Çünkü bu oyun okadar çabuk bitmiyor :D :D

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Tmm indiriyorum şarzmakinemin ucu koptu 2 gündür telefonsuzum :D şarz alınca kesnlikle atıcam 3dmi :D

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
3D mi de ne demek..
3D nin kralı bu oyun yaa bunu oynamayan adam 3D oyun oynadım demesin :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt