Fp2 makinalarda n-gage 2.0 (Trial oynama, KERN-EXEC,Oyundan Atma) Hataları ÇÖZÜLMÜŞTÜR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
angmar55

angmar55

Üye
    Konu Sahibi
Fp2 makinalarda n-gage 2.0 (Trial oynama, KERN-EXEC,Oyundan Atma) Hataları ÇÖZÜLMÜŞTÜR
Tekrardan merhaba herkese direk konuya giricem başlıktaki gibi bir çoğunuz bu durumdan şikayetçidir muhtemelen fp2 makinalarda oyunların bazıları trial olarak oynanıyor bazılarıda "KERN-EXEC" hatası veriyor(yüklerken veya oyuna girerken)(Bounce oyunuda 2. level oynamıyordu vb.sorunlar).Benim c5-00'ımı ele alalım c5 symbian 9.3 fp2 işletim sistemlidir bendede ilk başlarda durum böleydi ama kurduğum bi program sayesinde sorunum ortadan tamamen kalktı adına bakılıcak olursa n-gage oyunlarını oynama ile bu programın ne alakası var diceksiniz işte burda yanılıyorsunuz kurup deneyin %100 olumlu sonuç alacaksınız ve şimdi sizlere paylaşıcam altta linki verdim.oyunları yüklerken ve oynarken telefon dili ingilizce olsun(fp2 makinalarda bazen sorun çıkarabiliyor dilin türkçe olması)maksat hiç bir şekilde hiçbir oyundan hata almamak ;)

İndir---->

Benim n-gage modülüm "Hafıza Kartı" nda kurulu bende o yüzden hafıza kartına yükledim telefon hafızasına kurulu olanlar hafıza kartına deneyin ilk önce olmazsa tel hafızasına kurun.benden bu kadar herkese iyi forumlar(h)

• Beğen
Tepkiler: HawkNY

HawkNY

HawkNY

Üye
Smart Office proğramı bu :S deneyelim..

angmar55

angmar55

Üye
    Konu Sahibi
Evet adına bakmayın dedimya :D kurup açmaya çalışsanızda açılmaz zaten açılmaması gerek modülünzde bulunan oyunları silip konuda belirttiğim adresten indirip tekrar yükleyin oyunları tabi yüklemeden once bu program kurulu olması lazım.

NOT:Telefon dili ingilizce olsun, yoksa sorun çıkabilir.(Oynadıktan sorna tekrar türkçeye alabilirsiniz.)

krool

krool

Üye
tek kelimeyle mükemmelsin n79da denedim oldu Türkçe de çalıştı emeğine sağlık

berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
çok teşekkürler, ah bide telefon hacklense tadından yenmez ama... :S

fatih254

Üye
güncelleme hatası diyo napacam

malatyalı_44

Üye
gerçektende çalıştı allah razı olsun senden bouncenin 2.inci bölümü açıldı

angmar55

angmar55

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil işinizi gördüyse ne mutlu :) Benim c5-00 telefonumda ingilizce olmadan oynanmıyor oyunlar bazılarında türkçeyken oynanır bilemiycem onu :)

----------Eklendi @ 06:02:57 ---------- Yazıldı @ 06:02:04 ----------

güncelleme hatası diyo napacam

Telefon modeliniz nedir? bazı telefonlarda sorun çıkarabilir ayrıca bu fp2 modelleri içindir bu program.

----------Eklendi @ 06:03:46 ---------- Yazıldı @ 06:02:57 ----------

çok teşekkürler, ah bide telefon hacklense tadından yenmez ama... :S
Anti virüs programları ile yapılan yeni hack yöntemleri çıktı onlar ile rahatça hackleyebilirsiniz. kolay glesin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt