angmar55
Üye
Fp2 makinalarda n-gage 2.0 (Trial oynama, KERN-EXEC,Oyundan Atma) Hataları ÇÖZÜLMÜŞTÜR
Tekrardan merhaba herkese direk konuya giricem başlıktaki gibi bir çoğunuz bu durumdan şikayetçidir muhtemelen fp2 makinalarda oyunların bazıları trial olarak oynanıyor bazılarıda "KERN-EXEC" hatası veriyor(yüklerken veya oyuna girerken)(Bounce oyunuda 2. level oynamıyordu vb.sorunlar).Benim c5-00'ımı ele alalım c5 symbian 9.3 fp2 işletim sistemlidir bendede ilk başlarda durum böleydi ama kurduğum bi program sayesinde sorunum ortadan tamamen kalktı adına bakılıcak olursa n-gage oyunlarını oynama ile bu programın ne alakası var diceksiniz işte burda yanılıyorsunuz kurup deneyin %100 olumlu sonuç alacaksınız ve şimdi sizlere paylaşıcam altta linki verdim.oyunları yüklerken ve oynarken telefon dili ingilizce olsun(fp2 makinalarda bazen sorun çıkarabiliyor dilin türkçe olması)maksat hiç bir şekilde hiçbir oyundan hata almamak 
İndir---->
Benim n-gage modülüm "Hafıza Kartı" nda kurulu bende o yüzden hafıza kartına yükledim telefon hafızasına kurulu olanlar hafıza kartına deneyin ilk önce olmazsa tel hafızasına kurun.benden bu kadar herkese iyi forumlar
İndir---->
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim n-gage modülüm "Hafıza Kartı" nda kurulu bende o yüzden hafıza kartına yükledim telefon hafızasına kurulu olanlar hafıza kartına deneyin ilk önce olmazsa tel hafızasına kurun.benden bu kadar herkese iyi forumlar

kurup açmaya çalışsanızda açılmaz zaten açılmaması gerek modülünzde bulunan oyunları silip konuda belirttiğim adresten indirip tekrar yükleyin oyunları tabi yüklemeden once bu program kurulu olması lazım.
Benim c5-00 telefonumda ingilizce olmadan oynanmıyor oyunlar bazılarında türkçeyken oynanır bilemiycem onu