S60 3rd FP1,FP2(v9.2,v9.3) için En İyi Web Tarayıcı Uygulamaları-Hepsi Burada (Son Versiyonları)..!!

Sponsorlu Bağlantılar

TELEFONUNUZDA ŞUAN HANGİ WEB TARAYICIYI KULLANIYORSUNUZ?

• Kullanılan toplam oy
    2,272
barut29

barut29

Üye
skay fire icin sertifa süresi gecmiş diyor. yuklenmiyor.

ney27

Üye
skyfire artık hizmet vermiyor

ospirik5496

Üye
Ya skyfire artık çalışmıyor lütfen birisi yardım edebilir mi flash desteği olan bir web tarayıcısı arıyorum

rstsn

rstsn

Üye
saol gerçekten yararlı bir paylaşım

leqolas67

leqolas67

Üye
Saol kardeş.Emeğine sağlık. :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke:

ozkan1979

ozkan1979

Üye
skyfire çalışmıyor
onun ayarında flaş destegi olan web tarayıcısı tavsiye edermisiniz

teşekkürler

ozrecep

Üye
teşekkürler

lucifer_666tr

Üye
allah razı olsun kardeş senden

ozrecep

Üye
teşekkürler

emre_fb_1907_15

emre_fb_1907_15

Üye
teşekkürler

theemnt

theemnt

Üye
:ehe:eheteşekkürler:ehe:ehe

fenomen5756

fenomen5756

Üye
teşekkürler ..!

--------------- Ekleme ---------------

yaa teşekkürler gerçekten de bi sıkıntım var bu skyfire'de,
"sorry.we regret that as of July 1 2010 Skyfire does not provide service in your country.er
(4.3.2.1_3001)"
adında bi hata alıyorum.. telfonum n79. ilk aldığımda en az bi kaç ay kullanmıştım.. sonra heralde formattan sonra böyle oldu..sıfır telfon..programın sürümü de hep aynı, değiştirince de öyleydi sanırım... acaba en yeni sürümünü mü bulmam lazım.. yardım edermisiniz ?..
hatayı wireless'ı bulduktan sonra veriyor.. tam sayfayı yükleyecekken.. bağlantıyı seçiyorum yani.

ahmet uzun

ahmet uzun

Üye
teşekkürler

nalbantt

Üye
Ucweb 8 harika ama oylamada skyfire önde bir deneyelim

canavar149

canavar149

Üye
çok güzel bir çalışma olmuş. Elleriniz sağlık :)

nalbantt

Üye
Skyfire bağlanmıyor.operalar yavaş ucweb 8 en iyisi.E52

atakantan

atakantan

Üye
teşekküler kardeş emeğine sağlık

Üst Alt