s60 3rd edition version yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

sercan arıkan

sercan arıkan

Üye
yaw bna sorarsanz cook ii anladysanzda yapmayn, yane teq basınıza. bul yanına telden anlayan bi kisi asama asama yapn hem daha raat daha hzlı olr:D

fba44

Üye
selam arkadaşlar benim 5700 ım var onda güncelleştirme yaparken internetten indirip sonra telefona kurmaya başladıgında telefon kendini restart edip edip duruyor ve sonra olmuyor tabi. Bana yardım edin lütfen

cezahmet6844

Üye
ya benim 6630'un versiyonu burdan yüksek tarihide daha ileri

dada21

dada21

Üye
sağol birader

KONT27

Üye
Bu konu çok güzel ya en kısa zamanda denemeliyim...

agurol

Üye
öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim.ben 6120 ye uyguladım 4.43 den 5.11 e yükselttim. yalnız hata mesajı verdigi halde versiyon değişmişti.anlamadığım acaba tammı eksikmi yüklemişimdir.bilen biri söylerse sevinirim.birde yurt dışı 6120 var.bu yöntemle dil türkçe olurmu.tekrar teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

bişey daha nasıl olduda versiyon yükseldiği halde telden rehber gibi hiç bişey silinmedi anlamadım.tele göre değişiyomu.

onur_piton

Üye
kardes s60 3rd nın s60 dan ne farkı var ya

<!DOCTYPE

Üye
bunu illa telefonu usb bağlayarakmı yapacağı telin içine atsak olmazmı

tr42

Üye
Paylasım guzel tesekkurler, yalnız benım telefonumun symbıanı nı degıstırmeye calıstım bır kac defa hep aynısı yuklenıyor, symbıan guncelleme su an ımkansız bır durum, zaman kaybatmenıze gerek yok

halilts

Üye
n72 kiye yazılımı attım versiyon yükseldi ama 3rd oyunları programları vb. şeyleri açmıyo

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Teşşekkürler.

cem2184

Üye
6310i var bende 7.00 versiyon yüklemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

yasargungoren

Üye
bende 6120-clasic var versiyon güncellerken sorun çıkartıyor.telefon birdaha açıulmıyor.Daha önce N-70'defalarca versiyon yüklemiştim sorun olmamıştı.2-3 seferde 6120'ye yükledim ama yinede sorun oluyor

blackmetal22

Üye
teşekkürler

sagoo89

sagoo89

Üye
arkadaşlar benim n73 almayadan geldi vodafonun telefonu oldugu için bazı programları engelliyo (örnegin setting wizard programı dowland programı vs.) .telefonu açtıgımda vodafon reklamıyla açılıyo . acaba prıvate klasörüyle bir şeyler hacklenebilirmi

hımm bide güvenlik kodunu degiştirmiştim ama şimdi dogrusunuda kabul etmiyo bunu nss ile bazı sitelerle falan yaptım yine de olmadı yani yardımcı olursanız çoooooook sevinicem

corchy

corchy

Üye
helal olsun walla

mehmet 1905

Üye
Ya benim telefon Samsung i450. Symbian 9.2 FP 1 işletim sistemi kullanıyor. Telefonun sofware versiyonu 2007-12-04 galiba. Hiç bir hack yöntemini kabul etmiyor. Bu versiyonu başka bir versiyonla değiştirebilir miyiz? Mesela hack işlemini kabul eden bir versiyonla.

Casy

Casy

Üye
ben e50 7.36.0.0 kullanıyorum daha yenisi çıkmadı

Leontr

Leontr

Üye
nokia 6670 in yeni versiyonu war mı acaba.nokia sitesinde tüm telefonlar için güncelleme war 6670 yok.adam yerine koymuyolar telefonumu

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim telefonda sorun varmı yokmu anlayamadım aslında.şundan dolayı tel n78 son versiyon yüklü idi.ama ben yinede telefonun hafızasını yedekleyerek nokia software ile yinede güncelleştirme yaptım.güncelleştirme bittikten sonra telefon bir baktım ki ne hack olayına nede bir programıma herhangi bir zarar gelmemiş.yine türkçe.buradan bazı güncelleştirme sorunlarını okuyunca aslında baya tedirgindim.çünkü ilkdefa kendim nokia software ile yükleme yapmıştım.bu normalmi acaba diye düşünmeden edemiyorum.ben en azından hack olayını tekrardan yapmam gerekecek diye düşünüyordum.saygılar

Takipçi Satın Al

Üst Alt