s60 3rd edition version yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

turkiminator

turkiminator

Üye
saolasın güsle bi payşasım arkıme lazım

guvenkaya

guvenkaya

Üye
arkadasim bende n95 8gb var dediklerinin hepsini yaptim ama versiyon yuklemiyor operator bu versiyon icin guncellemeye izin vermiyor yaziyor nss telefonun herseyini okuyor dil kodunu degistirdim versiyonu guncelleyemiyorum yardim ederseniz sevinirim

nokian700

Kapalı Hesap
burada 2rd olan şey 3rd olmuyor yani fark yok bir kaç görünüm değişiyor o kadar

menka

Üye
Nasıl yüklenencek

volcapan

Üye
bravo

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
gerçekten güzel paylaşım saol !!

eren1

eren1

Üye
i450JVGL1
2007-12-04
SGH-i450

Yazıyor benim versiyonda. Güncellemesi çıktı mı acaba?

FATİH_58

FATİH_58

Üye
sağ ol

carpediem42

Üye
5320 xm imi güncelledim degişikleri paylasmak istedim:sn:. sanki biraz daha hızlanmıs gibi. kulaklıkta baslar kuvvetlenmiş güzel yani.:) realone player da flv dosyalarında hata veriyordu şimdi bircogunu acıyor cok güzel youtube den indirdigim dosyalar direk realone da calısıyor artık. videolarda ses sekronizasyonu düzelmiş. 5320 si olan arkadaslara duyurulur..:oke:

--------------- Ekleme ---------------

birde 5320 4.13 yazıLımında müzik çaLardaki play tuşuna yeni renk(yeşil qelmiş):oke:

mamo_mamo

mamo_mamo

Üye
ya kardeş telefona ne yararı var acaba

sormagir37

sormagir37

Üye
hocam bunu uzatmadan hafıza kartına bi program gibi dosya yöneticisinden kuramayızmı:(

babakazim

Üye
süper bi paylaşım. teşekkürlerrrr.

ercan1189

Üye
Tşk yardım için helalsiniz

MirHaSaN

MirHaSaN

Üye
Kardes Bunu pc suitlemi yapiyorzu yoksa oylesine kabloyumu takalim ???
programda generalda olamali taziyor ondan ?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Kardes Bunu pc suitlemi yapiyorzu yoksa oylesine kabloyumu takalim ???
programda generalda olamali taziyor ondan ?

sen bu programla güncelle dil kodu yükleme problemi olmadan .Telefonunun bataryasını sök arkasında imei nosunun altında N 91 için türkçe kod 0539387 TURKEY veya 0545115 TURKEY olaması lazım yoksa telefonun ingilizce olur.Aşağidaki linkle yukle yukarıdaki kodlardan birini seçerek yukleyeceksin.

Phoenix programını kullan.
Bu linkten yukle:

http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html

MirHaSaN

MirHaSaN

Üye
sen bu programla güncelle dil kodu yükleme problemi olmadan .Telefonunun bataryasını sök arkasında imei nosunun altında N 91 için türkçe kod 0539387 TURKEY veya 0545115 TURKEY olaması lazım yoksa telefonun ingilizce olur.Aşağidaki linkle yukle yukarıdaki kodlardan birini seçerek yukleyeceksin.

Phoenix programını kullan.
Bu linkten yukle:

http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html

Evet Kardeş Yeni Buldum Onu Zaten Sitede İndiricem Teşekkürler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
bir şey değil.her zaman elimizden geleni yapalım.

ronaldomehmet

Üye
aynısını yaptım tam güncellenecek desteklenmiyor diyor
birde n73 e virüs programı attım kodu girerken küçük harfle giriliyor nasıl büyük harf yapabilirim

evereca

Üye
eyvalah usta ama benım telde olmuyo bu code sorunu diyo
farklıymıs onun icin yeni versiyon bulamıyo
illa bayıl parayı diyo kısacasu

Takipçi Satın Al

Üst Alt