s60 3rd edition version yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

MyMoOn_

Üye
yaw kardeş bende n-gage (qd deil) war. 4-5 aydır o telefonu kullanmıodum baqtımki bluetooth çalışmıo daha önceden hatırladığıma göre programdan dolayı çalışmaz duruma gelmişti. n-gage yazılımını aramaktaım. nokianın sitesinden kaldırmışlar n-gage yazılımlarını boşu boşuna 5-10m wermiim. yardmcı olursanız sewinirim.

mert35c

mert35c

Üye
yaw kardeş bende n-gage (qd deil) war. 4-5 aydır o telefonu kullanmıodum baqtımki bluetooth çalışmıo daha önceden hatırladığıma göre programdan dolayı çalışmaz duruma gelmişti. n-gage yazılımını aramaktaım. nokianın sitesinden kaldırmışlar n-gage yazılımlarını boşu boşuna 5-10m wermiim. yardmcı olursanız sewinirim.

Dostum Nokia Software Updater'ı kullanarak denedin mi?

Nokia Software Updater:

ramazanimal

Üye
saol karde

--------------- Ekleme ---------------

saol kardeş:sn::utan

gencecik

gencecik

Üye
hocam cok saol E65 ıcın verdıgın dıl koduna...sayende artık tr telefonum....

icep

icep

Üye
emegine sağlık...

cepkin_67

cepkin_67

Üye
kardes 6600 nasıl yapcaz bunu oluyomu ki zatenn solersen sewinirim bide usb yok ne ile baglantı kurcaz

usta bu sitede 6600 ı vermio onu nasıl yapcaz solersen sewinirimm

wsdwsd

Üye
tamam

goxcell

goxcell

Üye
iyi güzel demişsinde benim n72 zaten 2006 nın 8.ayında yeni versiyonu yüklenmis ve senin dediğin son versiyondan baktım.ama yinede tşkler arkadasaşım

logitecc

Üye
emegine saglık sitenize yeni uye oldum gerçekten basarılı bir forum

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
ben 6630 güncelledim ama degisen bisey ollmadi saol

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
tehlikeli ya

cepkin_67

cepkin_67

Üye
ya bişi sorabilrimiyim ben de n70 var ve versiyonu v 5.0705.3.0.1 son yani ee şimdi versiyon yukseltince 3rd programları yukluyormu telefon ? :(

pc_man

Üye
eline saglık kardesım

duscu_34

Üye
saol tesekkurler :)

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
saol

sespei

Üye
yazılım yukseltmem ne işime yarayacak getırılerı ne
?

ucler12

Üye
yaaa benim 6600 a 3rd edition versiyonu yüklenez mi bilgin warsa söler misin???:(:(

hee bide 6600 ı 6600 music edition yapabilir miyiz kardeş bilgin varsa yardımcı olur musun???

seminay

Üye
ben de versiyon attım n80 e etkin beklemede wwlan araması yoktu şimdi var n80ie oldu heralde

scoop

scoop

Üye
saol dostum güzel anlatım...

schumici

schumici

Üye
çok güzel bi paylaşım sağolasın

Takipçi Satın Al

Üst Alt