Öneri s6 aldım ama güncellemin nereden geleceği belli değil

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
s6 aldım ama güncellemin nereden geleceği belli değil
5,0.2 var

bant sürümü g920fxxu1aobn aradım aradım bulamadım
@Luck Star @Bahadir_fb

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
F sürümünü yükleyebilirsin. Son çıkan Fransa romunu kurdum bugün gayet güzel çalışıyor cihaz :)

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Garanti dışı olmuyor cihaz dimi

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Garanti dışı olmuyor cihaz dimi

Stock Rom yukluyorsun birşey olmaz.
Ram sorunuda cozulmus gibi cihaz 60 ile 75 arasinda ram kullaniyor. 85 gordugu oluyor ama kisa surede 70 civarina iniyor kendiliginden.
Uygulamalar arasi gecis yaparkende uygulama yeniden başlama sorunu çözülmüş sanırım şimdilik ondada sorun yok.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu pc ye bağladım 1600 gb bir güncelleme var işyerinde yukliyecem

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
1600 mb güncellemeyi kurdum 5.0.2 ana bant sürümü değişti
g920fxxu1aoe3 oldu

Innovation Pork

Üye
Herşey Sammobile'a düşmüyor Samsung FOTA'dan yayınladığı güncellemeleri Sammobile'a koyacak diye bir kaide yok. G920FQ, Türkiye için hazırlanan bir yazılım WhatsApp, Instagram gibi bloatwareler içeriyor 5.1.1 yayınlandığında direkt gelecek yani güncelleme sıkıntı yok. Büyük ihtimalle üşengeçlikten FQ modeli için açmamışlardır arşiv.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Ben eski s6 ya 5.1.1 kurdum kardeş ota dan

Innovation Pork

Üye
Yanlışın var Türkiye'ye daha 5.1.1 gelmedi. Sen Sammobile'dan indirip kurmuşsundur.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
5.1.1 geldi bölge bölge geliyor

Ana bant sürümü nerese si ise oraya geldi zaman sanada geliyor

Innovation Pork

Üye
Samsung Türkiye Garantili aldıysan Türkiye'deki cihazlara geldiği zaman sana da gelir ona daha önce ona daha geç olayı olmaz aynı firmware kurulu olduğu için 1-2 saatlik gecikme olur belki yoğunluktan.

Paralel ithalat ise üzerinde kurulu ülkenin yazılımına göre değişiklik gösterir gelme zamanı. Samsung Türkiye zaten osuruğunu kokluyor başka yaptığı birşey yok kıç üstünden cevaplar sallıyorlar.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Valla telefonda arza çıktı servise verdim o telefona ben ota üzerinden 600 mb lik 5.1.1 kurdum servise verdim telefon

Innovation Pork

Üye
Bende de S6 var bana ve kimseye gelmedi o güncelleme. Demek ki senin cihazda başka bir ülkenin yazılımı kuruluymuş.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
5.1.1 S6 için çoktan geldi.

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
5.1.1 S6 için çoktan geldi.

Gelmisti ama geri cekmisler sanirim turkiye için

Fransa romunu yukle diyorum dinlemiyorsun sözümü. Romun durumu cok iyi emin ol fq olmasina gerek yok yada ota dan yuklemenin bir anlami yok.

• Beğen

Üst Alt