Haber Samsung S6 ve S6 Edge 7.0 Naugat Ne Zaman Gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S6 ve S6 Edge 7.0 Naugat Ne Zaman Gelecek
Evet Arkadaşlar Tarih Belli Samsung Türkiyenin Başkan Yardımcısı Tatsu Yegen 7.0 Naugat Ne Zaman çıkacağını açıkladı.

Bu Takvime Göre;

3.Hafta Sonu İlk Olarak S6 Cihazına Verilecek 4
Hafta Başı ise S6 Edge modeline Verilecek .
Ama Tatsu Yegen Samsung Türkiye Başkan Yardımcısına Gelen bir soru ile Şuanda S6 7.0 Nagout Batarya Testinde Olduğu Görünüyor

Peki Bu S6 ve S6 Edge Modellerine 7.0 Nagout İle Ne Gibi Özellikler gelecek hemen Açıklayalım.

-always on display

-Yeni touchwiz

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

-Çözünürlük Düşürme

-Yeni Kamera Arayüzü

Benim Aklıma gelen bunlar diğer arkadaşlarım yorumda gelebilecek olan herşeyi Yazacaklarindan eminim iyi forumlar.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Buğra

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Haberi yazarken fark etmedim de bugün haftanın 3.hafta başı gelecek mi yani bugün güncelleme arkadaşlar.

-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Haberi yazarken fark etmedim de bugün haftanın 3.hafta başı gelecek mi yani bugün güncelleme arkadaşlar

3. Hafta sonu demiş , iş günü olarak düşünürsek cumartesi, hafta bazlı düşünürsek pazar gelecektir
S6 edge için ise daha 1 hafta var gibi görünüyor 4. Hafta başı dediği için
Ama güncellemek için acele etmeyin derim çünkü Android 7 de bi batarya sorunu olduğu söyleniyor şarj daha hızlı tükeniyormuş haberiniz olsun

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
3. Hafta sonu demiş , iş günü olarak düşünürsek cumartesi, hafta bazlı düşünürsek pazar gelecektir
S6 edge için ise daha 1 hafta var gibi görünüyor 4. Hafta başı dediği için
Ama güncellemek için acele etmeyin derim çünkü Android 7 de bi batarya sorunu olduğu söyleniyor şarj daha hızlı tükeniyormuş haberiniz olsun
Tatsu beye sordum 3 hafta sonu yada başı 2sine aynı anda gelecek s6 ve s6 edge

-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Tatsu beye sordum 3 hafta sonu yada başı 2sine aynı anda gelecek s6 ve s6 edge

Öyleyse iki cihazında cumartesi, pazar yada pazartesi günleri güncelleme alacağını söylememiz doğru olur. Yanlış aklıma takılan bir soru var İOS cihazlarda böyle sürüm atlatan güncellemeleri yapınca yazılımsal sorunlar oluyordu , Android için ilk defa güncelleme yapıcam Android de böyle bir olay var mı ? Varsa kulüpte dediğim yöntem ile sıfır rom kurarım en garantisi olur ?

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Öyleyse iki cihazında cumartesi, pazar yada pazartesi günleri güncelleme alacağını söylememiz doğru olur. Yanlış aklıma takılan bir soru var İOS cihazlarda böyle sürüm atlatan güncellemeleri yapınca yazılımsal sorunlar oluyordu , Android için ilk defa güncelleme yapıcam Android de böyle bir olay var mı ? Varsa kulüpte dediğim yöntem ile sıfır rom kurarım en garantisi olur ?
Yazılım güncelleme yaparak herhangi bir sorun yaşamazsın ama yani örnek vereyim iosda güncelleme geldiği zaman wifi özelliği kullanamazsın mesela örnek veriyorum

Android de böyle birşey olma ihtimali yok ama pil kullanımı düşüyormuş

-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Yazılım güncelleme yaparak herhangi bir sorun yaşamazsın ama yani örnek vereyim iosda güncelleme geldiği zaman wifi özelliği kullanamazsın mesela örnek veriyorum

Android de böyle birşey olma ihtimali yok ama pil kullanımı düşüyormuş

Pil zaten en büyük sıkıntı, cihazı servisten aldığımda 4 saate kadar ekran süresi almaya başladım öyleyse sıfırdan kurup yedekten geri yüklemek en kesin yol olacaktır öyle değil mi ?

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Pil zaten en büyük sıkıntı, cihazı servisten aldığımda 4 saate kadar ekran süresi almaya başladım öyleyse sıfırdan kurup yedekten geri yüklemek en kesin yol olacaktır öyle değil mi ?
Bilmiyorum sen kendi düşüncene bağlı ben bir sıkıntı görmüyorum

İlk telefona normal güncellemeyi kur baktın farklılıklar mi yaşadın kies üzerinden sıfır yazılım kur

Ben gerek duymuyorum.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Şuanda 500 mb güvenlik güncellemesi geldi.

-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Kesin tarihler paylaşıldı
Galaxy S5 ve Note 4 modelleri hiçbir ülkede nougat almayacak

S6 EDGE: 24 Şubat 2017
S6 24 Şubat 2017
S6 edge + 13 Mart 2017

Tabletler için ise sadece
Tab s2 refresh
Tab s2