Telefon Tavsiyesi s5'ten note 3 terfi..

Konu Sahibi
s5'ten note 3 terfi..
Slm arkadaslar 6 aydir s5 G900h modelini kullaniyorum bu seri s5in dusuk serilerinden biri... yurt ici garantili note 3 almayi dusunuyorum 1200 liraya... ne dersiniz alim mi ?

xmustx

Üye
Al

Tepkiler: serhat_002
s5 le yapamayıp not 3 le yapabileceğin ne var ki neredeyse aynı bence gerek yok

Note 3 iyi bir cihaz geç derim bende

Konu Sahibi
Bos yere degistirme ille gececeksen note 4e gec
şimdilik o kadar bütçeye sahip diilm note 3 uygun olduğu için kullanan arkadaşlardan bilgi almak istedim
s5 le yapamayıp not 3 le yapabileceğin ne var ki neredeyse aynı bence gerek yok
benim kullandığım s5 900h modeli rom seçenekleri kısıtlı onu geçtim cihaz son günlerde hatalar vermeye başladı
-tuş kilidi bazen çalışmıyor takılı kalıyor sanki
-ses gidip geliyor oda takılı takılıyor gibi çünkü sesler sonradan arka arkaya geliyor tuaf bi şekilde

dostum garantiye gönder öyleyse s5 bozuldu ömrünü yitirdi diyemezsin hadi 5800 felan olsa al yenisini ama bu telefon çıkalı daha 1 sene bile olmadı

Ben note 3 kullaniyorum suan. S5le degistirdim gecen hafta G900F cihaziyla. Geri dondum note 3 e cunku lollipop guncellemesi yapti. Telefon iyife berbatlasti ve sarj olayina alisamadim cok hizli bitiyor.

Rainesto

Üye
Bence geçmelisin

Ayrica tr note 3une iyi rom zor bulursun. En iyi gelistiriciler N9005 modeline rom yapiyor.

Konu Sahibi
dostum garantiye gönder öyleyse s5 bozuldu ömrünü yitirdi diyemezsin hadi 5800 felan olsa al yenisini ama bu telefon çıkalı daha 1 sene bile olmadı
Yurtdisi cihaz kardesim garantiye gonderemedigim icin degistirmek istiyorum
Ayrica tr note 3une iyi rom zor bulursun. En iyi gelistiriciler N9005 modeline rom yapiyor.
En azindan note 3un elimde ki telefonda daha iyi oldugunu dusunuyorum G900h modeli pek tutulmuyormus bi ben almisim galiba

cici60

Üye
İki cihazıda kullandım S5 daha üstün bi.cihaz sarjı daha uzun gidiyo ama.aralarımda cok fark yok gibi telefon alcaksan z2 al derim s5le aralarında baya fark var.

Konu Sahibi
İki cihazıda kullandım S5 daha üstün bi.cihaz sarjı daha uzun gidiyo ama.aralarımda cok fark yok gibi telefon alcaksan z2 al derim s5le aralarında baya fark var.
s5in f/Q modelleri ustun evet ama bende ki s5 h modeli bu pek kaliteli bisi diil cihaza biraz yuklenince donup kaliyor...

cici60

Üye
s5 kalsın bence !
ama note 3 de olabilir

Konu Sahibi
NOTE 3 N9005 Buldum yarin onu almayi dusunuyorum...

Tepkiler: xmustx