200 tl koy xperia tipo al chain fire ile shadowgun bile kasmadan oynayabiliyorum FİYATINA GÖRE tam bi oyun canavarı
şu ana kadar temple run brave ve crazy fist 2 oyunlarını fazla kastı ama dead trigger,shadow gun falan pek kasmıyor oynanabilecek derecede diyeyim daha doğru olsun tabii 700 tl altı Telefonlardan shadowgun falan 50 fps beklemeyin illa oyun diyorsanız polypad 7208 alın ben öyle kullanıyorum ağır oyunları tabletimde hafif oyunları telefonumda oynuyorum hem tablet 7" olunca oyunlar çok rahat oluyor
ayrıca arkadaşımda galaxy ace 5830 var angry birds space i hem 2 dakikada açıyor hem öyle bir kasıyor ki

korkudan telefonumu dersaneye götüremiyorum götürdüğümde benden çok o oynuyor
- - - Eklendi - - -
Hic kafani yorma ben al derim kasma isi oluyor o her telefonda vardir ama nasil oluyo? ; Birkactane oyunu/uygulamayi acik birakip oyun oynarsan ve ben sunu soyliyim ben suan pes 2012yi rahat oynuyorum acede ama biraz daha para ekliyip ace plus al derim, telefon buyuk s3 kadar buyuklugu ama hayatta kasmaz teyzemde var suan ace plus cok iyi bence ama arkadasinda dedigi gibi bu fiyata alinacak en iyi android telefondur oyunlari play storeden indir o surume gore yani play storedeki oyunlarin 1 2 tanesi kasar. Dedigim gibi telefon bi harika degil ama cok kotude degil sadece bana gore kotu yani kendi hafizasinin az olmasi kendi hafizasi 190mb ama dahili hafiza karti tak rahatla. Ben oneriyorum ace. Sanirim bunlar yeterli olmustur , iyi forumlar..
arkadaşım oyun açık bırakmasa bile angry birds serisi kasıyor !
bence ace çok geride kaldı o fiyata daha iyisi var galaxy mini 2 xperia tipo vs vs
ayrıca bence o fiyata alınacak en iyi telefon değil antutu benchmarklarına bakın derim xperia tipo ve galaxy mini 2 aynı fiyat neredeyse ama benchmarkları ace i kat kat katlıyor istiyorsanız yarın video çekeyim oyunların nasıl kastıgına şahit olun ?