S5830 Ace Doğru Karar Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

6303

Üye
Bende ace almayı düşünüyorum

ChorQlocQ

ChorQlocQ

Üye
Düşük Maliyet Söz Konusu Olduğunda Gayet İdeal. Fakat Modelleme, Güncel Bir Cihaz ve Yeni Konsept Söz Konusu Olursa Ace Plus Düşün Derim.
Ayrıca Her Önüne Gelen Konuşmalara da Kulak Asma Derim.
Ace 2 Almanı Öneririm Bu Arada. Malum Teknolojiyi Takip Ediyorsan Eğer Göreceksin, Samsung Güncelleme Getirecek Ace 2 ve S III İçin.

Samet.25

bu guzel telefon oyun oynamassan

ugur1000

ugur1000

Üye
Düşük Maliyet Söz Konusu Olduğunda Gayet İdeal. Fakat Modelleme, Güncel Bir Cihaz ve Yeni Konsept Söz Konusu Olursa Ace Plus Düşün Derim.
Ayrıca Her Önüne Gelen Konuşmalara da Kulak Asma Derim.
Ace 2 Almanı Öneririm Bu Arada. Malum Teknolojiyi Takip Ediyorsan Eğer Göreceksin, Samsung Güncelleme Getirecek Ace 2 ve S III İçin.
düşük maliyet ? ace in normal fiyatı 600 tl xperia tiponun 500 tl ve xperia tipo her yanıyla ace i 2 ye katlıyor ;)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Alma

MaxipmaN

Üye
arkadaşta i var hill climb racingtaki ufak takılmaları görebiliyorum ekran desen kötü oyunda sıfır internette iyi

ugur1000

ugur1000

Üye
arkadaşta i var hill climb racingtaki ufak takılmaları görebiliyorum ekran desen kötü oyunda sıfır internette iyi
Angry birds bile kasıyor :kop:
samsungun böyle bir telefonu böyle bir fiyata üretmesi bile saçma |-)

Ebus1907

Üye
bende galaxy ace s5830 var samsung su anda s5830 uretimini yapmiyor diye biliyorum onun yerine s5830i var o da ayni telefon ozellikler ayni fakat s5830 un islevi daha iyi mesela oyunlar daha az kasiyor eger iyi ama ucuz bir telefon istiyorsan ace 2 veya s3 mini ya da xperia U oneririm

ugur1000

ugur1000

Üye
bende galaxy ace s5830 var samsung su anda s5830 uretimini yapmiyor diye biliyorum onun yerine s5830i var o da ayni telefon ozellikler ayni fakat s5830 un islevi daha iyi mesela oyunlar daha az kasiyor eger iyi ama ucuz bir telefon istiyorsan ace 2 veya s3 mini ya da xperia U oneririm
ucuz ? :D ace 2 ye okadar para verene kadar xperia sola alırsın daha mantıklı ;) ayrıca xperia tipoda oyun açısından iyi temple run brave ve crazy fist 2 kastı şu ana kadar shadowgun bile kasmadı . Galaxy mini 2 tipodan daha hızlı olmasına rağmen videosunu izlediğimde bazı yerlerde kasıyordu tipo da kasma yok

mel1h45

mel1h45

Üye
Galaxy mini 2 güzel cihazdır

- - - Eklendi - - -

Galaxy mini 2 güzel cihazdır

ibrahimoh

Üye
performans açısından iyi bir cihaz değil. Oyun performansı bekleme. Ama ben sadece internete giriyorum facebook,twitter,instagram,whatsapp falan kullanıyorum diyorsan eğer işini görebilecek bir cihaz :oke:

enterneoll

enterneoll

Üye
oyun oynamam sadece what'sapp ve mesaj + müzik kullanırım diyorsan al

trades

Üye
temiz maxiphone 5 yanlış hatırlamıyorsam bu cihazın ikinci el temizinden bulabilirsen bu cihazada bak derim. ben eski ace kullanıcısıyım rami ve dahili hafızası az olduğundan cihazdan performans bekleme. yazılım güncellemeside yok. bunları dikkate alırsan benzeri cihazlara bakarsan daha iyi edersin. ideos da bakabileceğin cihazlardan olabilir. iyi forumlar.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
HTC Desire C filan al derim bana kalırsa o fiyata hiç alma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt