mkeles84
Üye
Gerçekten tesadüf oldu. ( 3 defa normal şekilde yazmayı denedım olmadı ; sonra dedım acaba bu ses arttırma tuşuna bassam ne olur baktım o modda da Multiloader telefonu görüyor. Tamam bu iş oldu dedım. Ayrıca multiloader'da sonrakı TIK ısaretını kaldırınca telefon kendısı acılıp kapanıyor, kabloyu elle çekmemize gerek kalmıyor.ilginç çözüm yolu bulmuşsun
Eğer yükleme sırasında herhangi bir problem yaşamayıp başarılı bir şekilde yükler isen onlar değiştiridiğini bile anlamıyorlar zaten. Yani garanti dışı kalmaz. Lakin yüklerken yanlış yapar isen Mecbur servise götürmen gerekecek bunun içinde senden ekstra ücret talep edeceklerdir. Ama garantin yine de devam edecektir. Sadece hata senden kaynaklandığı için o hatalık ücret talep edilir.
moonfire84 emin olun çok fazla düşünecek birşey yok. Konunun başında arkadaşımız en detaylı şekilde acıklamız ve anlatmıs . Kesinlikle yardımcı olacaktır. Ayrıca sorun olursa buradan elımızden geldıgınce yardımcı olmaya calısacagız..
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar aşağıdaki vide'da çok güzel bir karışımdan oluşan bir firmware meydana cıkmıs..
S5620MFJF1 ve S5620XXJA4 sürümünün RC1 dosyası.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?