byburakk134
Üye
Kardeş iletişime geç benle burak-p@msn.comben bugun üye oldum ve kaç defa indirdiysemde her seferin arşiv hatası verdi ve zipden çıkartamadım dosyaları. onarmayı denedim ama yine başarılı olamadım. onarmayı hallederim diyen varsa tarif etsin ben onarıp burada yeniden sıkıştırıp paylaşayım
Hata Mesajı: ! E:\S5620JTJJ2.zip: Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı
Mail adresine bak.gerekli bilgileri gönderdim.
merhaba güncellemeyi yağtım tamamen anlattıgınız gibi yükledim ama bit sorun var telefon ilk önce şarja veya bilgisayara baglı olmadan açılmıyor. hata veriyor ekrana telefon ve bi bilgisayar resmi geliyor arasındaki baglantı çizgisinin ortasında üçgen ve içinde ünlem işareti çıkıyoır. eger telefonu şarja veya pcye baglarsan ve şarj ekkranı geldiginde açıp çıkartırsn kabloyu sorunsuz çalışıyor klavye falan sorun yok ama açılışla ilgili bi problem var yardımcı olurmusunuz ? sürekli bu şekilde açmak istemiyorum telefonumu.
indiriyorum....
--------------- Ekleme ---------------
evet indirdim kurdum çok güzel bir FW eski fw lerden fazla farkı yok şu yenilikler var
*qwerty klavye internet-mesaj vb gelmiş küçük ama hassas fazla hata yapılmıyor
*google maps 3.0.2 yüklü halde
*türkçe destekli
*sözlüğe türkçe de eklenmiş orjinal FW gibi
*müzikçalar TR fW lerindeki gibi yine en başa dönüyor şarkıdan devam etmiyor listede
*yabancı FW yüklemiş ve orjinal FW ye dönmek isteyenler için ideal bir FW ve kullanışlı kamera falan çalışıyor
ben sorunun belki şundan kaynaklanabilecegini düşünüyorum download moduna geçirmede bi hata yapmış olabilirim. ses kısma kamera ve kapatmayaa aynı anda basınca hiç birşey olmuyor. bu şekilde yapıp yükledim sorun burda olabilirmi? download modunda kombinasyondan sonra bi degişiklik olması gerekiyormuydu ekranda ?
ben sorunun belki şundan kaynaklanabilecegini düşünüyorum download moduna geçirmede bi hata yapmış olabilirim. ses kısma kamera ve kapatmayaa aynı anda basınca hiç birşey olmuyor. bu şekilde yapıp yükledim sorun burda olabilirmi? download modunda kombinasyondan sonra bi degişiklik olması gerekiyormuydu ekranda ?
anlamıyorum. herşey güzel tek sorun o açılış. telefondan yaziyorum mesela şu an. dediğin kombinasyonu yapıyorum olmuyor. biraz öyle bekliyorum gene olmuyor. onay için soruyorum soldaki tuslardan en alttaki ses kısma sağdaki siyah kamera tuşu ve alttaki düğmelerden telefonu kapatmiz düme bunlara aynı anda basiyoru ? beklesem bile birşey olmuyor. yanlış mi yada bi sırasımi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?