S5620 Yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rethot

Üye
    Konu Sahibi
S5620 Yardım !!!
Arkadaşlar bu hafta sonu samsung 5620 almayı düşünüyorum fakat istediğim özelliklerden biri telefonu yan çevirdiğimizde mesaj yazarken qwerty klavye çıkıyo mu?lütfen yardımcı olsun bu model kullanan varsa :( Ayrıca maxicep de monte ile ilgili yorumlara baktım kullananlar hiç memnun değil.gerçekten bu kadar kötü bi telefon mu kullananlar bilgi verirse ona göre başka bi modele yönleneyim :)

kütting

Üye
qwerty klavye opera tarayıcı ile kullanabiliyorsunuz ancak mesaj kısmında yok telefonun standardında yok yani. Monte kötü bir cihaz değil evet bazı eksikleri var kamera gibi qwerty gibi işletim sistemi gibi ama olan modellerinde fiyatları farklı. ölçün biçin tartın öle alın ben aldığıma pişman değilim.

sheithan0000

Üye
Bndede war süper bi telefon tavsiye ederim..

emre1000c

emre1000c

Üye
kesinlikle al süper telefon.

sertas21

sertas21

Üye
bende yeni aldim tavsiye ederim

selnsenol

Üye
Güzel telefon öneririm :ehe

d4wsen

d4wsen

Üye
:megafon:5800:cool

cicci27

cicci27

Üye
aslında 5800da iyi ama benım bır arkdaşım var gayet memnun ama onnda bır problemı vra eğer iphone gıbı rahat bırtelefon ıstıyosan:D monte almalıısn dokunmatıqı mukemmel herhangı bır donmasıda yok nerdeyse 4 aydır kullanıyorum gayet memlunumtavsıye ederım:Dsadece qwerty klavyesı yok flaşı Yok Bıde tema falan ındıremedımdoğru duzgun temayı nerden ınfırebılırımonuda bılmıyorum YARDIM istıyorum:D

IQ4444

Üye
monte al :D

hakanbehcan

Üye
Ben de monte aldım, 5800 çok şekilsiz. Benim için telefonun tipi biraz daha ön planda. Eğer içerik istiyorsanız 5800 daha iyidir. Mesela GPS i saymassak E63 bundan kat be kat kullanışlı.

IQ4444

Üye
bence ona program yükle programsız o telefondan zevk alamazsn :D

_ARMAGEDON_

_ARMAGEDON_

Üye
Bende alalı 1 hafta oldu. Süper bi telefon. widget taki youtube den wifiyle sorunsuz video izleniyor. herşeyi mükemmel. {internet,google maps,DoKuNMaTiğİ,tasarımı}
Tavsiye ederim.
5800 la arasında çelişkide kalmıştm ama iyiki bunu tercih etmişim diyorum.

Sayarona93

Sayarona93

Üye
gayet güzel telefon benim için sadace flaşının olmaması kötü:aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt