Mrb. Konuya açan arkadaş hala konuyla ilgileniyorsa bilgilendirmek isterim bu konuda. Şahsen geçerken uğradım diyebilirim. Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.
Öncelikle "YANLIŞ" bir şekilde yükleme yapmışsın ona değinmek isterim.
Baştan sona kullanacağın parametreleri de şöyle sıralayabiliriz.
1. olarak, En üstteki "Control" kısmında MSM6250... kısmını değil sağda yazan "BRCM2133"(yazılım bir üst sürüm de olsaydı BRCM2153) ü seçeceksin.
2. olarak, Boot Change ile başlayan kısımda yanlış formatladığın için aynı şekilde hepsini seçmen gerekicek(Boot Change, Download, Master Rom) Not

ifferences Only dahil değil.
3. olarak, Alt parametre kısmında Boot kısmın doğru. fakat "Amss" yanlış ve "Apps" eksik.
DOĞRUSU: "Amss" kısmında seçeceğin dosyanın uzantısına(uzantı .bin) değil dosya ismine bakarsın.
Yani, Amss yazan yere Dosya ismi Amss ile başlayan dosyayı seçmen gerekir.
Aynı şeyi Apps kısmı için de tekrarlaman gerek. NOT:Yanlışın dosya isimleri dikkat et.
4. olarak, Diğer kısımlar doğru ancak dosya isimlerine "diendanmobile.com" dan başka bişey yazmadığından ne olduğunu anlayamıyorum. Ki Rsrc2 kısmında eğer dosyalar iki veya daha fazla ise yorum yapamayacağım. Sadece bu dosyaları teker teker denemen gerekicek.
Ama eğer Rsrc2 dosyası 1 tane ise o zaman sorun yok demektir.
Eğer Rsrc2 isminin sonuna (Low), (Mid) gibi şeyler yazıyorsa (Low) olanı seçmen gerek.
Benden bu kadar eğer konuya olurda bakarsan bu söylediklerime dikkat et sağlıklı bir kurulum yaparsın.
Hadi kalın sağlıcakla.