s5603 Firmware "Android ve iPhone Tema" ( S5600XXIK1)

Sponsorlu Bağlantılar

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
s5603 Firmware "Android ve iPhone Tema" ( S5600XXIK1)
!!! BU İŞLEMLERİN SONUNDA OLABİLCEK DURUMLARDAN BEN YADA MAXİCEP FORUM SİTESİ SORUMLU DEĞİLDİR !!!

Merhaba arkadaşlar.. İsteyen bi kaç arkadaş vardı sonunda preston için iPhone ve Android teması bulundu.. Görüntü bakımından özellikle Android çok hoş ama şunu söylemem lazm ki hiç kullanışlı değil simgelerin yeri kaymış.. mesela settingse tıklıyorsunuz mesajlara falan giriyor.. Tekrar söylüorum kullanışlı değil.. Uyarmadı demeyin :)

NOT : FW yükleyince telefon format yiyeceğinden dolayı telefon rehberini ve telefondaki dosyaları yedeklemeyi unutmayın.. Hatta internet ayarlarını bi köşeye yazmak sonra size zaman kazandırabilir.. Eğer silindiyse İnternet ve MMS ayarlarını operatörünüzün sitesinden bulabilirsiniz.. :)

Linkler ;
1) Multiloader 5.56....

2) S5600XXIK1 Firmware.... ( .rc1 dosyaları bu Firmware ile uyumlu )

3) iPhone Tema rc1 Dosyası.... ( Bu yada Android isteğinize bağlı )

4) Android Tema rc1 Dosyası.... ( Bu yada iPhone isteğinize bağlı )

NOT : Megaupload mahkeme kararıyla kapatılmıştır.. Orada dosya indirebilmek için ;
Başlat > Denetim Masası > Ağ Bağlantıları > (Hangisini Kullanıyorsanız) ona sağ tıklayın > İnternet Protokolü Sürüm (TCP) yi seçin > Özellikler > Aşağıdaki DNS yi kullan diyin ve "8.8.8.8" + "8.8.4.4" yazın..

Multiloaderla yüklemeden önce S5600XXIK1 firmwareini bir klasöre açın ve içindeki rc1 dosyasını silin.. Onun yerine indirdiğiniz iPhone ve Android rc1 dosyasını atın.. Yeni bi firmware yaptınız..:)

Şimdi başlayabiliriz..

Sırayla ;

Bunları yaptıktan sonra ,
1- telefonunuzun hafıza kartını ve SIM i çıkartın.. Batarya kalsın..
2- SES KISMA + FOTO ÇEKME + AÇMA/KAPAMA TUŞU na biraz basılı tutun.. Farklı bi ekran gelicek doğru yaparsanız ne demek istediğimi anlarsınız..
3- Şimdi telefonu bilgisayara bağlayın.. ve multi loaderda PORT SEARCH butonuna tıklatın..

Ready yazısını görünce DOWNLOAD a basın ve bekleyin.. Hem telefonda hem bilgisayarda yüklendiğini görebilirsiniz.. (Yükleme işlemi yaklaşık 5 - 6 dk sürebiliyor )

Yüklendikten sonra sağ taraftaki alanda "All Files Complete" yazısı çıkıcak.. Bunu görmeden bilgisayarda başka bi işlem yapmanızı tavsiye etmem.. Yükleme sırasında bilgisayar donar yada elektrikler gidersen yükleme başarısız olur ve bu hoş bi durum olmaz..

"All Files Complete" yazısı çıkınca usb yi sökün.. O garip ekran kapanmayacaktır , kapatamazsınız.. Sakın korkmayın.. Bataryayı sökün Hafıza kartınızı ve SIM kartınızı takın... Telefonunuzu açın..

Bir i çok görmeyin lütfen :)

• Beğen
Tepkiler: LimePie, Sertug1991, ekodeko ve 8 diğerleri

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :oke: :hmmm

Paranoya

Paranoya

Üye
Teşekkürler .

Dostum yanlız bi kaç resim koysaydın daha güzel olcaktı .

Güzel paylaşım . Eline sağlık .

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler .

Dostum yanlız bi kaç resim koysaydın daha güzel olcaktı .

Güzel paylaşım . Eline sağlık .

Sadece ana menü değişiyor arkadaşım zaten , alt menülerde bi değişiklik yok :) Android ayrı bi güzel ama alttaki oka basınca yukarı doğru menü açılıyor yada menü ye tıklatınca sol tarafta başka bi menü çıkıyor :) gayet hoş bi dizayn.. bide semboller tam otursa yerine çok daha güzel olur :D

Paranoya

Paranoya

Üye
Neresinin değiştiği önemli değil değiştimi değişti o zaman olay bitmiştir :)

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
:) dimi kardeş haklısın..

emre gümüş

emre gümüş

Üye
Kulanışlı değilse koymıyacaksın arkadaşım

Paranoya

Paranoya

Üye
Normalinden daha kullanışlı olduğu kesin . Hem koyar koymaz seni ne ilgilendirir !! ?

majeste_07

Üye
orjinal fwde paylasabilirmisin teskkurler..

senna93

senna93

Üye
arkaslar ben bunu yaptim ama internete baglanamiyorum sanirim ayarlarim gitti napicam ben yardimmmm

senna93

senna93

Üye
eskiden telefonum türkcell diye acilyodu ben eskiye nasıl geri dönücemm.türkçe karakter yokk

irfandeveci

irfandeveci

Üye
görüntü şöyle arkadaşlar yanlız ing var türkce yok

barbaran

Üye
dili nerden yapcaz ya

ahmetsahin.

Üye
s5603 s5600 oldu nolcak nasıl düzelticem

kemal yıldız

Üye
bunu nasılindiircezz brn indiremiyorum

Silinen Üye 1929612

Silinen Üye 1929612

Kapalı Hesap
kardeşim bu c3510 a da olabilir mi

b-a-r-a-n06

Üye
corby wifi'de olurmu bu

sedush

Üye
Arkadaşlar yazı karakterlerım de bozuldu. İngilizce de değil ve şarkı falan dinleyemiyorum. Dosya silemiyorum. Birçok yazı kayboldu. 5603'e dönmek istiyorum nasıl yapacagım?

oqanoqan

Üye
arkadaşım bu yazılım gibi mi yani bunu nasıl geri döndürebiliriz ve ikisinde de mi simgeler kaymış

irfandeveci

irfandeveci

Üye
S5603JVIE2 versiyon yükleyin yoksa pm ile ulaşın bana link atam

Üst Alt