Android OS oyun güncellemesi nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Android OS oyun güncellemesi nasıl yapılır?
Android işletim sistemli akıllı cep telefonları ile tablet bilgisayarlarınızda oyun güncellemesi nasıl yapılır merak ediyorsanız, Android oyun güncellemesi ile ilgili tüm detaylar makalemizde.

Android oyun güncelleme uygulama güncelleme işlemiyle aynı şekilde yapılmaktadır ve kısa süre hızlı bir şekilde yapabileceğiniz bir işlemdir. Sitemizin tavsiye olarak android ile ilgili bir oyun yada uygulama güncelleme işlemini ilk olarak aklınıza gelen Google Play daha sonra ise güvenilir siteleri tercih etmek olmalıdır. Aksi halde kişisel güvenliğiniz tehlikeye girebilir ve cihazınız zarar görebilir. Peki Android Oyun Güncelleme işlemi nasıl yapılır yani nereden başlamalıyız.

Android oyun güncelleme işlemi için oynamakta olduğunuz oyun firmasının oyun için yeni bir versiyon çıkarmasından sonra Google Play üzerine yüklenmesiyle olacak bir durumdur yani kafanıza göre güncelleme yapamazsınız ve beklemelisiniz. Daha sonra telefonunuz üzerinden Google Play’e giriş yaparak güncelleme işlemi yapabilirsiniz. Daha sonra ise internet bağlantısınız varsa güncelleme işlemine başlayabilirsiniz.

Yukarıda görüldüğü gibi Update yazan kısama Google Play üzerinden dokunduğunuz zaman güncelleme işlemi başlayacaktır ve internet hızınıza göre kısa süre sonra güncelleme işlemi bitecektir.

Örnek olarak güvenilir bir site buldunuz ve istediğiniz APK uygulamayı bilgisayarınıza indirdinizi.Bu APK dosyasınız telefonunuza attığınız zaman hemen kuramayabilirsiniz.Bunun nedeni ise telefonunuzda bulunan güvenlik bölümüdür. İlk olarak telefonunuzda bilinmeyen kaynaklardan yüklenen APK dosyaları için izin vermelisiniz.

APK Dosyalarına İzin vermek için ise yapacağınız ayarlar…
Menü > Ayarlar > Güvenlik > Bilinmeyen Kaynakları Google Play dışından uygulama indirebilmenize izin vermek için işaretleyin.

Bu izinden sonra istediğiniz apk dosyasınızı telefonunuza data kablosu yada farklı bir transfer şekli ile yükleyebilir ve kuruluma başlayabilirsiniz.

Daha sonra ise APK dosylarınızı telefonunuza atınız.Karışmaması için farklı bir klasör altında toplayabilirsiniz ve istediğiniz kişilere gönderebilirsiniz.Yüklediğiniz APK dosyalarını File Explorer tarzı uygulamalar ile giriş yaparak yükleme işlemini başlatabilirsiniz.

Kullanabileceğiniz ve Google Play Store’den ücretsiz olarak indirebileceğiniz birkaç uygulama ise ES Dosya Yöneticisi,File Explorer,Dosya Yöneticisi,File Manager (Explorer) uygulamalarıdır.

Yükle dedikten sonra bilgisayarda kurduğunuz programlar gibi bir başlangıç olacaktır.Kısa süre sonra kurulum işlemi bitecektir ve yüklemek istediğiniz oyun yada uygulama kullanıma hazır olacaktır. Söylediğimiz gibi dışarıdan bir apk dosyası indirmek istediğiniz mutlaka apk dosyalarını güvenilir sitelerden indirmeye dikkat ediniz.
 
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
:tşk:
 


Üst Alt