Rıza Soylu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bir şey sormak istiyorum Neden G3 mesela Z2 de öneren çok insan var siz neden G3 tercih ederdiniz ?Ben G3 diyorum.
Tamam konu başlığını güncelleyeyim Htc One M8 de eklenmiştir arkadaşlar. Bir de bu fiyat politikası nasıl firmaların mesela Samsung hemen birkaç ay geçsin telefonun fiyatını düşürüyor Sony ve Lg de öyle mi=?Ben ise Z2 diyorum.
Bir de seçenekler arasından S5'i çıkarıp yerine M8'i eklemeni tavsiye ediyorum.
bence z2 veya htc one m8 de olabılır
Ben ise Z2 diyorum.
Bir de seçenekler arasından S5'i çıkarıp yerine M8'i eklemeni tavsiye ediyorum.
Arkadaşlar bir de telefon tercihinizin yanında şu soruyu da cevaplarsanız sevinirimBen G3 diyorum.
üçüde düşmüyor galiba öle tahmin ediyorumArkadaşlar bir de telefon tercihinizin yanında şu soruyu da cevaplarsanız sevinirim
Fiyat politikası nasıl firmaların mesela Samsung hemen birkaç ay geçsin telefonun fiyatını düşürüyor Sony, Lg ve Htc de öyle hemen düşürüyor mu fiyatları?
Sony' ye telefon konusunda para vermem. Tasarimini sevmiyorum keza telefon icerigi de yazilimi da bence o parayi haketmiyor. G3 ise cok fazla yazilimsal yenilik iceriyor ve tasarimi gercekten cok guzel.Bir şey sormak istiyorum Neden G3 mesela Z2 de öneren çok insan var siz neden G3 tercih ederdiniz ?
Konu tutacak dahaİşte beklenen malum konu
G3 diyom
S5 mi alıyım Z2 mi kafam karıştı.Ben S5 alırdım. Diğerleri de hemen hemen aynı donanıma sahip. Ben Z2'yi öneririm.
Mükemmel cevap adam dumur olduBen S5 alırdım. Diğerleri de hemen hemen aynı donanıma sahip. Ben Z2'yi öneririm.
Ben yemeden içmeden kesildim bu cevap yüzündenS5 mi alıyım Z2 mi kafam karıştı.
Mükemmel cevap adam dumur oldu
Aynen dede S5 alırdım ama Z2 öneririm nedir yaBen yemeden içmeden kesildim bu cevap yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?