Telefon Tavsiyesi S5 Mi Alpha Mı

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
seytan diyo git alpha al iosta cok fazla sinirlama var yaa
Aynen ios berbat ya stabil falan ama cihaz adamı deli ediyor müzik dinlemek bile çok zor :D dosya yöneticisi bile yok yani pc de yaptıklarımı android de yapabiliyorum ama ios ta asla. Ben böyle biliyorum ios böyle bir işletim sistemi demi

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ios berbat ya stabil falan ama cihaz adamı deli ediyor müzik dinlemek bile çok zor :D dosya yöneticisi bile yok yani pc de yaptıklarımı android de yapabiliyorum ama ios ta asla. Ben böyle biliyorum ios böyle bir işletim sistemi demi
Aynen muzikler icin para veriyorsun bosver iphone yu ya alpha alicam ben

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Sony lg falan da olur dersen Z2 ve G3'e de bakabilirsin. Madem artık sadece S5 yada alpha olsun demiyorsan bunlara mutlaka bak derim.

byAndroid

byAndroid

Üye
Arkadaş Samsung düşünüyor galiba bende dedim z3c falan su geçirmiyor ya önerdim ama Samsung ta karar kılmış güzel cihaz alirsan hayırlı olsun şimdiden izlenimlerini falan yaz buraya

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
    Konu Sahibi
Alir almaz tecrubelerimi paylasirim benim icin onemli detay parmak izi tarayicisi

byAndroid

byAndroid

Üye
Parmak izi alpha da var mı? Ben pek öyle şeylere takilmadigim için bilmiyorum :D

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Arkadaş Samsung düşünüyor galiba bende dedim z3c falan su geçirmiyor ya önerdim ama Samsung ta karar kılmış güzel cihaz alirsan hayırlı olsun şimdiden izlenimlerini falan yaz buraya
Hayır yani 5s'i araya katınca bende artık başka markalara da bakıyorsa bunlara da baksın dedim. Ve evet bence de z3c iyi alternatif olurdu ama kendisi bilir.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Para ödemeye gerek yokta zor işte pc ye falan baglican itunes üzerinden atılıyor galiba

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
    Konu Sahibi
Neyse sagolun hersey icin iki konu karisti biraz benim tel kaldirmiyo fazlasini .d.d.d

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
98farom98

98farom98

Üye
Alırsan şimdiden hayırlı olsun alpha da güzel bir cihaz güle güle kullan :)

• Beğen
Tepkiler: AtalayAlperen16
The Pancar

The Pancar

Üye
Gün gelecek plastik kalmayacak, devir metal kasa devri olacak. Yani alpha tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: AtalayAlperen16
Mayk29

Mayk29

Üye
samsung un note serisini öneririm.
bence farklı cihaz note serileri

Misafir

Kesinlikle ALPHA !
Antutubenchmark testinde de görebilirsiniz s5 i çok rahat bir şekilde geride bırakıyor performans açısından,
kamera yönünde ise sadece boyut farkı var s5 i aratacak bir kamera yok , s5 aratacak tek nokta şarj olur. O incelikte kasada o pil normal sayılır. Samsung exynos 5430 octa işlemci s801 rahat geçer :D kim ne derse desin...

xmustx

xmustx

Üye
Hortt..

0MG90

0MG90

Üye
Konudan cehalet akıyor
iOS bilgisi olmayan gelmiş sallamış

Emre

Üye
Kesinlikle ALPHA !
Antutubenchmark testinde de görebilirsiniz s5 i çok rahat bir şekilde geride bırakıyor performans açısından,
kamera yönünde ise sadece boyut farkı var s5 i aratacak bir kamera yok , s5 aratacak tek nokta şarj olur. O incelikte kasada o pil normal sayılır. Samsung exynos 5430 octa işlemci s801 rahat geçer :D kim ne derse desin...
ne yaptın alıp kırmıştır bile :)

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
    Konu Sahibi
Valla iphone 6 aldım arkadaşlar konuyu açtığımı bile unutmuşum [emoji3]