Telefon Tavsiyesi S5 Mi Alpha Mı

Sponsorlu Bağlantılar

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
    Konu Sahibi
Bu üretimi durdu hikayesi nedir ya bana bi açıklasanıza? Markantaltaya gidin teknosaya bir bakın raflar vitrinler hangi telefonla dolu. Telefonun üretimi dursa bile tutmadığından değil. Ki şöylede bir durum var alpha şuan piyasadaki en güçlü android telefon.
Evet ama samsung 1000tl lik s5 mini ye su gecirmezlik yapmis 1700tllik alpha ya yapmamis

byAndroid

byAndroid

Üye
Su geçirmezlik değil hiçbiri garanti vermiyor sadece suya dayanıklı diyor

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
    Konu Sahibi
Alpha ya bir an once lollipop gelsinde kararim degisir belki

byAndroid

byAndroid

Üye
Sulak yerde oturuyorsaniz boşverin alpha yi suya dayanıklı telefon alın hatta ben z3 diyorum suyu geçtim toz geçirmiyor ne kum girer çerçeveye tabi açıklık yoksa ne de su :D

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Kardeşim su geçirmez olan bi yanını göremedim ben o telefonların arka kapağa bi kaç lastik yapmış du geçirmez diyor olaki geçirse garanti dışı kalıyor gereksiz yanı telefonla duş fantezisi falan mı yapacaksınız ne bu su takıntısı

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
xmustx

xmustx

Üye
Şu anki en iyi samsung alpha değil Note edge anlayanlar anlamayanlara bi anlatsın :D

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Aynı işlemciyi kullanıyor ama ekran boyutu alphada daha düşük kardeşim nasıl note edge

byAndroid

byAndroid

Üye
Kardeşim su geçirmez olan bi yanını göremedim ben o telefonların arka kapağa bi kaç lastik yapmış du geçirmez diyor olaki geçirse garanti dışı kalıyor gereksiz yanı telefonla duş fantezisi falan mı yapacaksınız ne bu su takıntısı
Katılıyorum Samsung'un suya dayanıklı telefonlarına şüpheyle bakıyorum arka kapak açılıyor yani sony olsa neysede

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Snapdragon 805 var 2.5 ghz evet

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Samsung Galaxy S5 Su gecirmezlikte on numara hem batarya çıkıyor hemde su geçirmiyor lükse bak...

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
    Konu Sahibi
O kadar su testi izledim hicbirinde su gecirmedi dus fantazisi degil ama havuz fantazisi :-D
konu güncel

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Ben havuzada soktum akvaryumada soktum yagmurun altındada kaldı daha tık demedi bakacaz ilerde

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Alpha halen aklimda kaldi
O zaman onu al. İçinden hangisi geçiyorsa onu al. Sonunda kullanacak olan sensin biz değil. Şimdi çoğu s5 al diyor diye s5 alma içine sineni al. O kadar para verip sonra ah şunu alsaydım demesindense ve içinde kalacağına al alpha'yı kullan mis gibi:)

• Beğen
Tepkiler: AtalayAlperen16 ve byAndroid
sebo7

sebo7

Üye
Arkadaşım bence s5 al çünkü üretimi duran telefon en fazla 2 sene yaşar örneğin wave modelleri verebilirim ben aldığımda üretimi durmuştu 1-2 sene sonrada herşeyden desteğini kesmişti samsung öylece kalmıştım :)

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bence s5 al çünkü üretimi duran telefon en fazla 2 sene yaşar örneğin wave modelleri verebilirim ben aldığımda üretimi durmuştu 1-2 sene sonrada herşeyden desteğini kesmişti samsung öylece kalmıştım :)
Android 5.0 geldikten sonra guncelleme gelir zaten 2 sene destek yeterli benim icin ama 2 sene ile kalacagini zannetmiyorum

sebo7

sebo7

Üye
ayrıca telefonla ne kadar haşır neşirsin bu da önemli geliştirici boyutunda alpha pek işe yaramayabilir. global bazda ne kadar yaygın olduğuna bakmak lazım bence bir telefon alırken

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
    Konu Sahibi
Telefonla pek fazla oyun oynamam ama sosyal uygulamalarin cogunu kullaniyorum root vs isim olmaz elimdeki telefonla suan bu yaziyi yazarken bile telefon kasiyor bunu yasamak istiyorum alpha nin tum ihtiyaclarimi karsilayacagini dusunuyorum