AtalayAlperen16
Üye
Bak simdi s5 te karar kilmistim sende simdi alpha yi aklima soktun :-DPerformans olarak kafa kafaya giderler.Oyunlarda filan öyle fark olmaz en fazla 2-3fps oynar aralarında..Ayrıca Alpha Gorilla Glass 4 ve Metal kasa kullanıyor sağlamlık açısından da önde ekran büyüklüğü sorun değilse Alpha derim ha yok ekran büyük olsun diyosan su geçirmezliği eleyip Note 3 almanı tavsiye ederim,4-5 ay önceydi galiba önümde üç telefon vardı sıfır Note 3-S5-İphone5S ben o zaman Note 3 ü seçmiştim hiçte pişman olmadım.Sonuç olarak telefondan istediğine bağlı olarak seçiceksin,iki telefonunda arayüzü 5.0 güncellemesiyle aynı olucak zaten,birisi su geçirmez birisi sağlam.Benim şöyle bi görüşüm var tabi Sony-Samsung bu su geçirmez modelleri alıpta korkmadan suya sokan göremedim ben zaten firmada kaçıyor su geçirme durumunda biz dayanıklı diyoruz falan fistan diyip 500-800TL arası fatura çıkarıyorlar sorunlu cihaz gelirse ayvayı yersin yani çöp oluyor cihaz.Sırf su geçirmezlik için S5 tercih edilmez,donanım bakımından S5"in ezdiğini söylüyenler var öyle çok büyük bi fark olduğu söylenemez benchmark dışında o farkı anlayamazsınız.ayrıca Mali-T628 MP6 Note 3 ve Alphada kullanılıyor Oyunlarda Alpha daha akıcı deneyim verirken Note 3 daha detaylı görüntü verir bununda karşılaştırmasını yaptık arada![]()