esmeran3
Üye
ben anladim ki abime geldi kullanamadi bana verdi bende yurtdisi cihaza karsiyim
soyledigim gibi siz degerli dostlarin fikirlerini almak istiyorum kendi basima hareket etmek teknoloji konusunda pek mantikli diilElinde zaten s4 var sana yeter biraz daha biriktirip 5s al bence.Acelen yoksa tabi senin seçimin.
burada s4 hakkinda o kadar olumsuz yorumlar yapiliyor ki anlamis degilim bende s4 kullaniyorum fakat söylenen hic bisi benim telefonumda olmuyor nedense ne kasma porblemi var ne batarya problemi varki 7 aylik telefon hic bi sıkıntı yok ki bende iphone 5 kullandim batarya s4e oranla daha cabuk bitiyor
bilmem ben aktif kullanan birisiyim ama hic simdiye kadar problemim olmadi bataryayla ilgili ki herkesin sikayet ettigi 4.3 surumunu kullaniyorumaynen bende sadece batarya erken bitiyordu başka problem de yok kardeşim
sende s4 olduguna ve 4.3 yuklu olduguna emin misin cunku simdiye kadar gordugum herkes 4.3ten bi hayli sikayetcibilmem ben aktif kullanan birisiyim ama hic simdiye kadar problemim olmadi bataryayla ilgili ki herkesin sikayet ettigi 4.3 surumunu kullaniyorum
bilmem ben aktif kullanan birisiyim ama hic simdiye kadar problemim olmadi bataryayla ilgili ki herkesin sikayet ettigi 4.3 surumunu kullaniyorum
sende s4 olduguna ve 4.3 yuklu olduguna emin misin cunku simdiye kadar gordugum herkes 4.3ten bi hayli sikayetci
yok baktim benimkiside chinabenimde 4.3 zaten bataryanın china olanlarda problem var sen kapağın arkasını aç made in vietnam yazıyordur kesin
yok baktim benimkiside chinabende almadan once tereddut etmistim forumlari okuyunca ama yazilanlarin hic biri basima gelmedi ki sarj etme olayi cok guzel 1 saatte fu ll doluyo sarj s3 varken saatlerce bekliyodum sarj olsun diye
dogru soyluyosun eger cem yilmazi dinlersem i6yi beklemem gerekiyor artikBen olsam 5s alırım sonra fundamentals daki gibi olmahani diyor ya "bu eski bu pis eskidi artık!"
tel guzel bisi dedigim yok ama pil sorunu canimi cok skmaya basladi skti artik die bilirim...telefonum s3 4.3 e güncelledim şarjım hızlı bitiyo.neyse bence s4 dursun faydasını uzun süre görürsün.
ben sana katılmıyorum bu konuda hocamiphone,iphone,iphone... doğrusunu dıyım donanımsal olarak s4 le iphone 5'i kıyaslıyasım bile gelmiyor. sistem stabil diyorsunuzda, androidi hangi şartlarda nasıl kullanıyorsunuz? ben telefonu her açtığımda fazladan şarj gitmesin diye açılır açılmaz çalışan bütün uygulamaları kapatıyorum. facebook'un uygulamasını bile yüklemiyorumki ram yemesin diye. browserdan girsem ne farkedecek? donanımsal bi sorun olunca yapılabilcek bişey yok ama telefonu kullanımınız çok önemli ve yapacağınız ram kısıtlamalarıyla durumunuzda bir nebzede olsa iyileştirmeler yapabilirsiniz... çevremde özellikle iphone4/4s kullananlar var telefonu hava atmak amacıyla överken acayip ovuyorlar ama samımı dost ortamında cok kasıyor ya gibi lafları cok duyuyorum ki kasıyorda goruyorum yanı. iphone 5/5s deneyimim yok tabiki iphone iphone'dur. kasasıyla,boyutuyla eşsizdir ama fiyat politikasıyla kaybediyor. hani bir laf vardır telefonun yarı parası marka ısmıne gıdıyor dıye, o samsungda 1 se apple'da 3 dur onuda unutmayın
Oyunlar iphonelara optimize ediliyor cunku. Androidde 100 lerce model oldugu icin bu imkansiz. İphone larin en onemli ozelligi de bu zaten.ben sana katılmıyorum bu konuda hocam
bende g2 kullanıyorum
g2 bildiğin gibi yeni çıkan en güncell işlemciyi kullanan bi telefon orası ayrı.kasmıyor etmiyor herşeyi tamam.ama sistemi android oldugu için gerçekten telefon ne olursa olsun yoruluyor.
5 yada 5s öyle değil işte
apple ios sistemi sayesinde 1gb ramlar
note 3ün 3gb ramle açtıgı oyunları açıyor
ve fu ll ayarda oynatıyor.hiç bir zorlanmada olmuyor
bu konuda kesinlikle ios son derece stabil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?