darülmendep
Üye
-
Konu Sahibi
-
hafıza kartına ceptenmi format attın yoksa pc denmi.bazen cepten atınca bişey fark etmiyor ancak hafıza kartını card reader a takıp format atarsan düzeliyor.benim de başıma gelmişti bu olay ama şimdi kullanıyorum.
dosya alış-verişi sırasında yarıda kalması hafıza kartını uçurmuş olmalı.Elindeki kartın kalitesi tartışılır bu durumda.Birkaç pro vardı bunun için.Bozuk kartı biçimlendirme programı yaz çıkar zaten.Düzelirse ancak öyle düzelir yoksa yeni kart alman gerekecek ne yazıkki
Profilime mesaj bırakmışsın. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Gerçekten yardımcı olmak isterdim. Benzer bir kart bularak gerçek sorun telefonda mı yoksa kartta mı dene, yada kartı başka bir 6300 yada uyumlu bir cihazda format attıktan sonra yükleme yaparak dene ... Sonuçları bekliyoruz
Bilgisayar - sağ klik - özellikler - aygıt yöneticisi - disk yönetimi - oradan hafıza kartını yavaşca fat olarak biçimlendir ( bilgisayarımdakinden daha iyi ) sonra hafıza kartındaki dosyaların hepsini seç ve sağ tıkla salt okunur ve arşiv olmasın. Sakın Sistem klasörü yapma.
Ondan sonra hafıza kartını takarken yada çıkarırken etkin beklemeyi kapat sonra da telefonu kapat öyle çıkar hafıza kartını.
Yüzde 100 düzelecektir.
Eğer düzelirse S40'ın kralı sensin
Bilgisayar - sağ klik - özellikler - aygıt yöneticisi - disk yönetimi - oradan hafıza kartını yavaşca fat olarak biçimlendir ( bilgisayarımdakinden daha iyi ) sonra hafıza kartındaki dosyaların hepsini seç ve sağ tıkla salt okunur ve arşiv olmasın. Sakın Sistem klasörü yapma.
Ondan sonra hafıza kartını takarken yada çıkarırken etkin beklemeyi kapat sonra da telefonu kapat öyle çıkar hafıza kartını.
Yüzde 100 düzelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?