S40 hakkında bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
S40 hakkında bir soru

Arkadaşlar bu sitede "Прошивка от angpysha
windows 7 style 08,25" yazılan yerin altındaki resimde Ana menüde 3 tane klasör ve 4-5 tane oyun olduğunu görüyoruz. Bunu nasıl yapıyorlar?

Uhops

Uhops

Üye
Tek bir uygulamaya tıklayıp sonra gelen menüden oyun seçmeyi anlatmaya çalışıyorsun.
Bi oyunun içinde 3-4 oyun olması olayı yani

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tek bir uygulamaya tıklayıp sonra gelen menüden oyun seçmeyi anlatmaya çalışıyorsun.
Bi oyunun içinde 3-4 oyun olması olayı yani

yok. Menüde store var ya onun gibi. Oyunu menuye eklemisler. Ve klasörleri de.

serkan_han

Üye
arkadaşlar yeri değil belki k.bakmayın ama 20 gün oluyo nokia 301 aldım sıfır. fakat şarjı 2 günden fazla gitmiyor. aranızda kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

Uhops

Uhops

Üye
arkadaşlar yeri değil belki k.bakmayın ama 20 gün oluyo nokia 301 aldım sıfır. fakat şarjı 2 günden fazla gitmiyor. aranızda kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

3g veya 3.5 ten gsm moduna geçir. Ayarlardan cihazı seçi p gsm yi seç:oke:

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Bedensel arkadaşın dediği gibi gsm moduna geçir. Ve daha fazla gitmesini istiyorsan
1. Uyuduğun zaman telefonu offline rejimine sok ya da kapat.
2. Müzik dinliyorsan kulaklık ile dinle.
3. Ekran ışığı kısma özelliği var ise ışığı azalt.
4. Ağ isteyen oyunları oynama. Mesela oyuna giriyorsun, senden internete bağlanmanı istiyo. Evet dersen oyuna devam ediyor, hayır dersen otomatik olarak oyundan çıkıyor. Bu oyunu silip ağ istemeyen versiyonunu bul.
5. Ve batarya 10%-in altındayken şarja koyup tam dolduktan sonra şarjdan çıkarırsan batarya ömrü uzar.

Uhops

Uhops

Üye
Bide geceleri kapat yada uçak moduna al.

Üst Alt