S4 yongasetli One S için Androd 4.1.1 sürümü yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
S4 yongasetli One S için Androd 4.1.1 sürümü yayınlandı!
HTC sözünü tuttu ve 2013 yılına gimeden önce kullanıcıların bir süredir beklediği HTC One S için çıkarılacak olan Android 4.1.1 Jelly Bean sürümü nihayet yayınlandı. Güncelleme ile arayüz Sense+ sürümüne güncellenirken bir çok yenilikte kullanıcılara sunuluyor.
HTC_001, HTC_E11, HTC_203, HTC_102, HTC_405, HTC_Y13, HTC_A07, HTC_304, HTC_M27, HTC_032 ve HTC_016 CID numarasına sahip kullanıcılar güncellemeden yararlanabilir.
3.16.401.8 sürüm numaralı güncelleme 612 MB boyutunda. Cihaza güncellemeyle gelen diğer yenilikler şu şekilde:
-Yeni kamera uygulaması ve iyileştirmeler
-İyileştirilmiş galeri uygulaması
-Google Now desteği
-Perfornans ve kullanımda iyileştirmeler

S3 yongasetli modelin güncellemesinin daha sonra yayınlaması bekleniyor. Ülkemizde ki kullanıcıların büyük çoğunluğu henüz güncellemeyi almamış olsada bu sevindirici bir haber.

Mobiltor-Maxicep.com

• Beğen
Tepkiler: Julı

Julı

Üye
CID numarasına nereden bakılıyor acaba

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cihazınıza CID Getter uygulamasını indirerek CID numaranızı öğrenebilirsiniz.

Julı

Üye
Evet :) bende istiyorum jb ya :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Julı

Üye
peki kusura bakmayın...

frknc5

frknc5

Üye
istnbul bilişimden aldım ben teli fakat s4 mü s3 mü yongaseti tam bilemiyorum acaba onu nsl öğrenebiliriz ?

- - - Eklendi - - -

Ben Cid numaraya baktım m27

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eğer cihazın işlemcisi 1.7 GHZ ise S3, 1.5 GHZ ise S4 yongasetini kullanıyor demektir.
Ayrıca ülkemizde satılan cihazlar S3 yongasetini kullanıyor. Yani sizin cihazınız S3 yongasetli diyebiliriz.

frknc5

frknc5

Üye
Eğer cihazın işlemcisi 1.7 GHZ ise S3, 1.5 GHZ ise S4 yongasetini kullanıyor demektir.
Ayrıca ülkemizde satılan cihazlar S3 yongasetini kullanıyor. Yani sizin cihazınız S3 yongasetli diyebiliriz.
tşkr ederim şimdi tekrar siteye baktım özelliklere eklemişler 1.7ghz miş s3 demek oluyor yani :) biraz daha bekleyeceğiz yani

frknc5

frknc5

Üye
s3 e gelecek mi bilginiz var mı bu konuda ? ben pek bilmiyorum ama gelecek faln yazmşlar forumlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt