by-pegasus
Üye
Ama g2 ye gore iyi secenek olabilirNexusda da yok
Ama g2 ye gore iyi secenek olabilirNexusda da yok
Ama g2 ye gore iyi secenek olabilir
G2 arayuzunde kasıyor. G3 bile kasiliyor yani. Nexus 5 al rahatına bak derim hafizasida çok sıkıntı olacağını zannetmem.

G2 arayuzunde kasıyor. G3 bile kasiliyor yani. Nexus 5 al rahatına bak derim hafizasida çok sıkıntı olacağını zannetmem.
Güzel espri yapmıssın
G2 tarihe gömüldügünde dahi bir an bile kasmayacak keza G3 de öyle denebilir ilerde 2k oyunlar yaygınlasınca sıkıntı cıkarmazsa tabi.

Mesela hangi yönleri daha iyi ?
abimiz güzel söylemiş. Valla şu paramı bi denkleştirebilsem bende direk NEXUS 5 alcam.Nexus 2300 ghz
G2 2260 ghz
Nexus pixel yogunlugu g2 ye gore fazla
Nexus saf android
G2 optimus arayuzu var
Nexus guncelleme yonunden iyi
Kamera konusunda g2 iyi tabi
Ve batarya konusunda
Ama ben nexus alirdim
Benim gorusum
Androidin olabilecek en bos halini kullaniyor cunku. Suan bende g2 var lollipop cm12 rom yuklu. 1.2gb bos yer var normal kullanimda 800-900 arasi dolaniyor yani tamamen isletim sisteminden kaynakli.nexus 5 in ram kullanımı da iyiydi 1. küsür gb boş alan görmüştüm istanbul bilişim mağazasında, diğer 2 gblik telefonlarda baktığımda 800 mb lerdeydi hep
Pixel yogunlugu ekran buyudukce azalir zaten normal degil mi . bosuna inc basina dusen pixel demiyorlar. Full hd televizyon ile full hd cep telefonu ekrani karsilastircak halimiz yok ya. Ona bakilirsa s4 un ekrani da daha kucuk.Arkadaş'ın biri her iki fu ll hd ekranda pixel yoğunluğu fark etmez demiş. Hayır yanılıyorsun bir eline S5 diğerine S4 al arada ki muazzam fark'ı daha iyi anlarsın. Hatta Note 3 alsan daha da iyi anlarsın Note 3'ün S5'e göre pixel yoğunluğu çok daha az.