s4 veya dengi telefon

Sponsorlu Bağlantılar

haydelanduka

haydelanduka

Üye
G2 arayuzunde kasıyor. G3 bile kasiliyor yani. Nexus 5 al rahatına bak derim hafizasida çok sıkıntı olacağını zannetmem.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Güzel espri yapmıssın
G2 arayuzunde kasıyor. G3 bile kasiliyor yani. Nexus 5 al rahatına bak derim hafizasida çok sıkıntı olacağını zannetmem.

G2 tarihe gömüldügünde dahi bir an bile kasmayacak keza G3 de öyle denebilir ilerde 2k oyunlar yaygınlasınca sıkıntı cıkarmazsa tabi.

Luck Star

Luck Star

Üye
Güzel espri yapmıssın

G2 tarihe gömüldügünde dahi bir an bile kasmayacak keza G3 de öyle denebilir ilerde 2k oyunlar yaygınlasınca sıkıntı cıkarmazsa tabi.

Ya G3 bi nebze kasabilir onu da 2K ekrandan çıkartır da G2 kasıyor diyen ilk defa gördüm :ehe

mrzstyl

mrzstyl

Üye
NEXUS 5 DİYE BÖĞÜRMEK İSTİYORUM :oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
g2 ilk açıldığında dahi gram kasma yok hatta kasmadığı için 150 saat kullanımları fark etmiyorum bile sonra biraz ram rahatlasın diye yeniden başlatıyorum
bence yine söylüyorum G2 (32GB)

daha iyi özellikleri

kamerası %62 daha net
radyo var
3g açıkken 3kat daha fazla bekleme süresi (900saat ve 300saat)
%10 daha büyük ekran
çift tıklama ile uyanma:yuru

The Pancar

The Pancar

Üye
üzülerek g2

Luck Star

Luck Star

Üye
Biraz da konu sahibi yapsın bakalım :) 1200 TL ise en iyi LG G2 olur 1500 dersen kesinlikle Sony Xperia Z2. :locked2:

by-pegasus

Üye
Mesela hangi yönleri daha iyi ?

Nexus 2300 ghz
G2 2260 ghz

Nexus pixel yogunlugu g2 ye gore fazla

Nexus saf android
G2 optimus arayuzu var

Nexus guncelleme yonunden iyi

Kamera konusunda g2 iyi tabi
Ve batarya konusunda

Ama ben nexus alirdim
Benim gorusum

• Beğen
Tepkiler: mrzstyl
mrzstyl

mrzstyl

Üye
Nexus 2300 ghz
G2 2260 ghz

Nexus pixel yogunlugu g2 ye gore fazla

Nexus saf android
G2 optimus arayuzu var

Nexus guncelleme yonunden iyi

Kamera konusunda g2 iyi tabi
Ve batarya konusunda

Ama ben nexus alirdim
Benim gorusum
abimiz güzel söylemiş. Valla şu paramı bi denkleştirebilsem bende direk NEXUS 5 alcam.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
O saydiklarin artilari mi oluyo nexus 5 in.
Ekran kucuk oldugu icin piksel yogunlugu biraz daha fazla ama bunu soylemek icin g2 de piksellerin sayilir olmasi gerekir yani full hd ekranli bir felefon icin piksel yogunlugu hikaye ve soyledigin o frekans degeri komik 2.26 ve 2.3 gercekten cok fark varmis.
G3 de 2.5 var ben utaniyorum bunu soylemiyorum z2'yle falan kiyasliyolar arada 200 mhz fark varken..

mrzstyl

mrzstyl

Üye
ya ilk android güncellemeleri g2 ye gelmez direk nexus 5 ten çıkar ki telefonda çok iyi telefon şimdi laf atmayalım ayrıca bi kuzenimde g2 var bi ara kamerayı bi açtım böyle etrafa felan bakarken donuyodu görüntü felan ?? :hmmm

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Iyi ısık almayan kamerada frame duser.Bu tum cihazlarda var G2 nin kamerasi muazzam.Android guncellemeleri ilk benim olsun diyen nexus 5 alabilir sıkıntı yok.

Luck Star

Luck Star

Üye
Nexus5 in tek bir iyi yani olabilir o da guncelleme destegi. Onun disinda 2 telefona da ayni romlari yukleyebilir , aynj performansi elde edebilirsiniz tabi ki karli cikan g2 olur cunku batarya ve kamera daha iyi. Ekran daha buyuk oldugu icin ppi daha az . ppi pixel per inch demek...

mrzstyl

mrzstyl

Üye
nexus 5 in ram kullanımı da iyiydi 1. küsür gb boş alan görmüştüm istanbul bilişim mağazasında, diğer 2 gblik telefonlarda baktığımda 800 mb lerdeydi hep

Luck Star

Luck Star

Üye
nexus 5 in ram kullanımı da iyiydi 1. küsür gb boş alan görmüştüm istanbul bilişim mağazasında, diğer 2 gblik telefonlarda baktığımda 800 mb lerdeydi hep
Androidin olabilecek en bos halini kullaniyor cunku. Suan bende g2 var lollipop cm12 rom yuklu. 1.2gb bos yer var normal kullanimda 800-900 arasi dolaniyor yani tamamen isletim sisteminden kaynakli.

Lg g2 orjinal romda bos ram 600-800 arasi nedeni ise bir suru gerekli gereksiz uygulama calismasi.

Bir cogu da gerekli quickmemo quickremote gibi ise yarayan uygulamalari var onlari es gecmemek lazim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arkadaş'ın biri her iki full hd ekranda pixel yoğunluğu fark etmez demiş. Hayır yanılıyorsun bir eline S5 diğerine S4 al arada ki muazzam fark'ı daha iyi anlarsın. Hatta Note 3 alsan daha da iyi anlarsın Note 3'ün S5'e göre pixel yoğunluğu çok daha az.

Luck Star

Luck Star

Üye
Arkadaş'ın biri her iki fu ll hd ekranda pixel yoğunluğu fark etmez demiş. Hayır yanılıyorsun bir eline S5 diğerine S4 al arada ki muazzam fark'ı daha iyi anlarsın. Hatta Note 3 alsan daha da iyi anlarsın Note 3'ün S5'e göre pixel yoğunluğu çok daha az.
Pixel yogunlugu ekran buyudukce azalir zaten normal degil mi . bosuna inc basina dusen pixel demiyorlar. Full hd televizyon ile full hd cep telefonu ekrani karsilastircak halimiz yok ya. Ona bakilirsa s4 un ekrani da daha kucuk.