s4 veya dengi telefon

Sponsorlu Bağlantılar

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
s4 veya dengi telefon
beyler s4 almayı düşünüyorum bilhassa kullancılarından yorum alabilirmiyim. VEYA 1200tlye kadar telefon önerirmisiniz

jongass

Üye
O fiyata ikinci el 5s bulabilirseniz alin derim veya ikinci el note 3 sifir isterseniz lg g2 iyi bir secenek olabilir

Luck Star

Luck Star

Üye
Nexus 5 - LG G2 başka da bir şey önermem , bunlar gayet iyi.

Luck Star

Luck Star

Üye
g2 nin bataryasının çıkmaması ve ekran çözünürlüğü beni düşündürüyor

Ekran çözünürlüğünün nesi var ? Başlıkta S4 demişsin o da Full HD , G2 de Full HD. Batarya çıkmıyor ancak şarjı gayet iyi gidiyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Güncelleme istersen nexus. Pil istersen g2 popülerlik istersen S4 ve ekrandada S4 ikisinide katlar. Ama donanımda nexusla g2 daha iyidir.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
kamera olarak s4 nasıl pek hoş yorumlar almadım
Ekran çözünürlüğünün nesi var ? Başlıkta S4 demişsin o da fu ll HD , G2 de fu ll HD. Batarya çıkmıyor ancak şarjı gayet iyi gidiyor.
g2 nin ekranı 720p sanıyordum. mesele bataryanın çok gitmesi değil telefonda ilk batarya bozuluyo 2 yıl filan gidiyo öyle oluncada at telefonu çöpe

Luck Star

Luck Star

Üye
kamera olarak s4 nasıl pek hoş yorumlar almadım

g2 nin ekranı 720p sanıyordum. mesele bataryanın çok gitmesi değil telefonda ilk batarya bozuluyo 2 yıl filan gidiyo öyle oluncada at telefonu çöpe

Batarya fiyatına değişim yaptırırsın olur biter.

Ekimde 2 yıl olcak kullanmış olalı ve batarya ilk günkü gibi hala.

Peocawe

Peocawe

Üye
Nexus 5

haydelanduka

haydelanduka

Üye
Kesinlikle lg nexus 5.

haydelanduka

haydelanduka

Üye
Saf android ve sıkıntısız bir telefon nexus 5.

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
nexus 5 1500tl filan baktımda arada 400 500tl fark var ama onunda işlemci dışında bi avantajını göremedim hafıza kartı eksikliğide büyük bi eksi tercih sebebiniz nedir

Peocawe

Peocawe

Üye
nexus 5 1500tl filan baktımda arada 400 500tl fark var ama onunda işlemci dışında bi avantajını göremedim hafıza kartı eksikliğide büyük bi eksi tercih sebebiniz nedir

Nasıl 1500? İlk çıktığı zamanlarda 2 arkadaşım 1400tl ye aldı. Şuan 1100-1200 olmasi lazım iyi araştırın. Emin değilim bakmadım ama böyle olması gerek.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
LG g2 iyidir
Nexus 5 daha iyi bir kamera, tasarım (özellikle ince çerçeveler) ve daha fazla sensore sahip (performansları aynı chipseti kullandığı için nerdeyse aynı (ekranı da daha kaliteli)

Yani nexus un tek iyi yanı güncellemenin ilk geldiği cihazlardan olması

MaxipmaN

Üye
nexus 5 aldıktan sonra arkadaşlarınız one lan diyebilir, çünkü hiç lafını eden duymadım :D, takılacak birşey değil tabi de

by-pegasus

Üye

G2 dede hafiza karti yok
Nexus diyorum bende hic sorun yaratmaz
Tabi kamera konusunda takıntı olmazsa

Luck Star

Luck Star

Üye
Nexus 5 vs LG G2 arasındaki fark

G2 daha fazla batarya. (düzelttim)
G2 daha iyi kamera
G2 0.2inç daha büyük ekran

Nexus5 ise geriye kalan tüm özellikleri G2 ile aynı . Teknik özelliklere bakmaya bile üşenip yorum yapmayın lütfen .
2Cihaz da hafıza kartı desteği sunmuyor. İki cihaz da birebir aynı işlemci , ram kullanıyor...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nexus 5'in 32GB'ı bulanabiliniyor hafızada bir artısı yok G2'nin.