Telefon Tavsiyesi s4 ü satıp nokia lumia alacagı acil fikir.

Invoke

Üye
kardeş interenet uzerinden degil yarın halletmem gerek telefoncularda bulurum sanırım. önemli olan şey telefon hakkında hiç bilgim yok. tavsiye bekiliyrum özellikle. hangi model ve neden. s4 ü çok aratır mı.

Ne beklediğine bağlı...

papakudioflu

Emekli Yönetici
mavi Lumia 920 mi? Özel yapım mı?

evet abi bu olabilir ve arkadaşlar beni yanlış anlamayın ben wp düşmanı değilim şu an almam sadece onu söylüyorum benim için önemli olan sistemin önce hacklanmesi ve modifiye edilebilir hale gelmesi ve aynı zamanda mağazanın zenginleşmesi o zaman bende wp telefon alıp deniyeceğim

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonu aldım. 820 aldım hız konusunda resmen kendini aşmış Nokia. o geçişler filan nasıl öyle şimdi acil uygulama ve tavsiye bekliyorum.telefon için güncelleme var onu bilen var mı. Vifi gerekiyor.çok güzel bir telefon gerçekten.yardımcı olan herkese tekrar teşekkür ederim. Şu an hiç pişman değilim.çok karizma olmuş

Invoke

Üye

Hayırlı olsun, aradıklarını wphone bölümünde bulabilirsin.

Tepkiler: -Börteçine-

nsren

Üye
    Konu Sahibi
oraya bakacağım ama özellikle tavsiye edilen birsey var mı. Yani bilmem gerek neler var

Kullanmadıgımı nerden biliyorsun kardeşim.. ? Kullandım ve hiç bi şekilde begenmedim görsellik diye birşey yok os de... sadece kutucukların rengini değiştrebilirsin ayrıca ben tartışmaya girmiyorm fancılıkta yapmam böyle bir huyum yok sen androidi kullanmayı bilmiyordun demekki güzel kardeşim.. wp de her gün aynı şeyleri yapıcaksn hiçbir değişiklik yapmazsın aynı ios gibi al birini vur ötekine, kesinlikle tavsiye etmiyorum.. 4.4 kitkatı bekliyoruz cihazın dahada güzel olacagına eminim..

nsren

Üye
    Konu Sahibi
açtığım konuya mesaj yazınca bildirim geldi o yüzden baktım. Ben konu başında da yazmıştım idareten diye. Bu mesajdan sonra isteğiniz yorumu yapın ama sadece şunu söylüyorum idreten aldığım lumia 820 s4 e bin basar. Hele hız konusunda hala hayretler içindeyim. Hele iki gün öncede lumia Black güncellemesi de geldi ki sorma gitsin. Bana tavsiyede bulunan herkese tekrar çok teşekkür ederim. İyi forumlar.

H.olsun kardeşim umarım bu hevesin yerini can sıkıntısına bırakmaz çünkü bnde nokia deneyimlerimde genelde hüsrana ugradm..

Tepkiler: nsren

Tmobile

Üye
Önerebileceğimiz Uygulamalar Vs Herşey WP8 GENEL Forumunda Bulunmaktadır ..

video Player için MoliPlayer i önerebilirim.
Youtube Hd video izlemek ve download için güzel bir uygulamadır.
Oyun için minion rush zaman geçirmek için harikadır.

nsren

Üye
    Konu Sahibi
evet wp bölümünün neredeyse tamamını okudum ve gerçekten çok faydalı şeyler öğrendim. Bana göre telefonun tek eksiği uygulama azlığı. Onun da çözümü var zaten SABIR ayrıca hız haricinde bu telefonda o kadar tatlı ince detaylar düşünülmüş ki çok hoşuma gitti. Ve son olarak güneş ışığı da ekran çok canlı.

fk555897

Üye
Bence Lumia almakla iyi edersin. Takılan bir S4 kullanacağıma hızlı bir 820 kullanırım daha iyi.