nsren
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sanırım sen kullanıyor olmalısın. Yani özetle al pişman olmazsın diyorsun. Sürekli donup donup kapanmasın da. Gerçekten artık sinir olmaya başladım. S4 gibi bir telefon bile stabil çalışmıyor akıl alır gibi değil. Evet çok fazla güzel yönü var fakat o da market sayesinde. Yani eğer uygulama zenginliği olmasın Samsung telefonun yanına bile yaklasmam. Bu telefondan önce HTC one kullandım o hiç bu sorunları yasatmadi bana. Yani artık insan uygulamadan çok stabil çalışmasını istiyor o derece illallah ettim.
Sanırım sen kullanıyor olmalısın. Yani özetle al pişman olmazsın diyorsun. Sürekli donup donup kapanmasın da. Gerçekten artık sinir olmaya başladım. S4 gibi bir telefon bile stabil çalışmıyor akıl alır gibi değil. Evet çok fazla güzel yönü var fakat o da market sayesinde. Yani eğer uygulama zenginliği olmasın Samsung telefonun yanına bile yaklasmam. Bu telefondan önce HTC one kullandım o hiç bu sorunları yasatmadi bana. Yani artık insan uygulamadan çok stabil çalışmasını istiyor o derece illallah ettim.
Teşekkürler fikirlerin için. birazdan çıkacağım çarşıya. Sende son olarak en güzel ve en kötü yönü hakkında bilgi alabilir miyim.
Bak bunları duymak iyi oldu. Bir zamanlar n95 8gb kullanıyordum o telefonda sadece 256mb ram vardıona rağmen nasıl hızlı çalışırdı. Şimdi 2gb ram 8 çekirdek işlemci stabil değil vay arkadaş
Bak bunları duymak iyi oldu. Bir zamanlar n95 8gb kullanıyordum o telefonda sadece 256mb ram vardıona rağmen nasıl hızlı çalışırdı. Şimdi 2gb ram 8 çekirdek işlemci stabil değil vay arkadaş
Benim lumiada da şu anda sevmediğim tek şey arayüz. yani ana ekran olmaması iyi değil. Bumu bir çözümü var mı.
Videosunu izledim o geçişler nasıl yapılmış öyle. Işık hızında mübarek
desene ben zombi olacamLumia 820 Almada Ne Alırsan Al Sar Değeri Çok Yüksek
kullanmadan yorum yapma demişler ama 1 haftalık lumia 920 kullandım ve ayrıca sınıf arkadaşım eylül ayından beri kullanıyor ve şu anda satıyor mavi lumia 920 isteyen varsa buradanda duyurulur izmir'deyizbelki size iyi bir indirim yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?