nsren
Üye
-
Konu Sahibi
-
evet temiz ikinci el lumia mantıklı olur 820-920-9251gb ram li olanlara bakmanı öneririm,ikinci el olursa L920 çok iyi olur
fiyat aralıgı verdim ona uygun mu pekievet temiz ikinci el lumia mantıklı olur 820-920-925
kardeş interenet uzerinden degil yarın halletmem gerek telefoncularda bulurum sanırım. önemli olan şey telefon hakkında hiç bilgim yok. tavsiye bekiliyrum özellikle. hangi model ve neden. s4 ü çok aratır mı.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Stabilite konusunda Hayır, market konusunda mumla ararsın.kardeş interenet uzerinden degil yarın halletmem gerek telefoncularda bulurum sanırım. önemli olan şey telefon hakkında hiç bilgim yok. tavsiye bekiliyrum özellikle. hangi model ve neden. s4 ü çok aratır mı.
Stabilite konusunda Hayır, market konusunda mumla ararsın.
Malum daha yeni marketi
iyi bir pskiyatri bul
neden. aslında değişiklik istiyorum. o yüzden lumia diyorum. bir de biraz paraya ihtiyacım olacak o yüzden satmak zorundayım.
Neden arasın ki,bu senin için geçerli olabilir ama bir başkası için olmayabilir.benim de bir önceki cihazım S3 idi bir haftalık sıfır cihazı eşime verdim ben L920 aldım ve kesinlikle iyiki almışım diyorum.ha sistemsel bazı eksiklerimiz olsada cikazın ve işletim sisteminin kalitesi bunu göz ardı etmemi sağlıyor.Kardesm paraya ihtiyacın varsa orasını bilemem ama bende s3 var ki sen s4 ten bahsediyorsn.. bence çok ararsın..
iyi bir pskiyatri bul
Kardesm paraya ihtiyacın varsa orasını bilemem ama bende s3 var ki sen s4 ten bahsediyorsn.. bence çok ararsın..
Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. Şimdi ucuz fiyat Android bir telefon insanı deli eder o yüzden ucuz bir Andros almak istemiyorum. Bugün telefonculara bakacağın. İkinci el 820 olursa alırım sanırım. Zaten en başta da dediğim gibi idareten alacağım. Duyduğum kadarıyla Lumia stabil çalışıyormuş. Tek endişem şu ekran nasıl.
Yani ekran canlı mı. Boyutu 4.3 sanırım. Yakindan görmedim hiç.
Yok zaten onunla kıyas yapmak doğru olmaz zaten. Birde s4 dediğimiz telefon bile stabil değil arada bur donup kendini yeniden başlatıyor ve bu da beni sinir ediyor. Birde son bir sorum olacak müzik konusunda nasıl acaba. Kulaklık ile müzik dinlerken.bildiğim kadar iyi Bi ekrana sahip ama s 4 kadar olacağını sanmam
Yok zaten onunla kıyas yapmak doğru olmaz zaten. Birde s4 dediğimiz telefon bile stabil değil arada bur donup kendini yeniden başlatıyor ve bu da beni sinir ediyor. Birde son bir sorum olacak müzik konusunda nasıl acaba. Kulaklık ile müzik dinlerken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?