3-5 tane Android Similatör bilen adamın desteğinden nolur ? Ben bile 2-3 ay uğraşsam portlarım Java hakkında kod bilgim var Android Smilatörü öğrensem ben bile yaparım Veya sende bilsen yaparsın ... Forumda bir gurup kurulup bile yapılır. Asıl mesele Orjinal destek önemli yani Samsungun vereceği destek.
Cm Yi biliyorum Ama bir çok geliştirici sıfatında portlayanlar var ... Benim sözüm daha çok onlara herkez rom yükleyemiyor Belkide android kullananların %35-40 anca root yapıp Rom vb. şeylerle uğraşıyor tabi senin gibi meraklı android kullanıcılarıda Bu romları Kullanıyor Ama Bende Android kullanıcısı olsam Tabike Butür romları kullanırdım Ama yinede Orjinal desteğin yerini tutacağını düşünmüyorum.
Cm Yi biliyorum Ama bir çok geliştirici sıfatında portlayanlar var ... Benim sözüm daha çok onlara herkez rom yükleyemiyor Belkide android kullananların %35-40 anca root yapıp Rom vb. şeylerle uğraşıyor tabi senin gibi meraklı android kullanıcılarıda Bu romları Kullanıyor Ama Bende Android kullanıcısı olsam Tabike Butür romları kullanırdım Ama yinede Orjinal desteğin yerini tutacağını düşünmüyorum.
Kardeşim Bendede C7 var inşallah mayıs haziran gibi değiştiricem S4 almayı Düşünüyorum. İos Bana pek iyi Gelmiyor. Yani öyle alınacak özellikleri falan yok S4 Gibi.