Haber S4 Mini Türkiye Kitkat Çıktı ( Herşey Burda )

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
I9190XXUCOD türkiye modem:

İndir :

Kurulum:

1. Download latest modem linked in this post.
2. Restart your phone into Download mode.
3. Start Odin. Untick checkboxes Auto Reboot and F. Reset Time. All other settings leave unchanged! Do not enable Re-partition!
4. Click on AP button, browse for and select the downloaded TAR file.
5. Connect your phone via USB cable and wait until Odin recognizes it. Click on Start button.
6. When modem installation finishes, a "Success..." message appears in the Message box.
7.Unplug your phone, press and hold Power button until the phone turns off.
8. On restart goto immeadiately again in Download mode and repeat steps 5.-6..
9.Unplug your phone, press and hold Power button until the phone turns off and restarts.
10.Check baseband version in System settings.
Teşekkürler yalnız Türkçe anlatsaydınız daha güzel olurdu

systemchi

systemchi

Üye
Cok uzundu gerçekten vakit alır ama kisaca anlatmam gerekirse odin modda iki kez ustuste yukluyoruz bunu birincide telefonu baslatmadan yine odin moduna aliyoruz ikinci sefer kirulum bittikten sonra telefonu baslatiyoruz

oguzxw

oguzxw

Üye
Ben iPhone 5 e geçtim ulan dünya varmış gidecem s4 miniyi satıcam o paranın 150-200 üyle 5s takas edicem iOS dan çıkmam ben daha geçersemde Anca son model telefona geçerim s6 gibi

Son düzenleme:
baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Ben iPhone 5 e geçtim ulan dünya varmış gidecem s4 miniyi satıcam o paranın 150-200 üyle 5s takas edicem iOS dan çıkmam ben daha geçersemde Anca son model telefona geçerim s6 gibi
S4 mininin kötü bir yanı yok. İphone 5 tabii ki tartışmasız s4 miniden daha iyidir ama geçmeye bi neden yoktu bence. Sadece oyun oynanmıyor. Bu sorun tüm s4 mini kullanıcılarında varmış. Ah bu sorun olmasaydı da 4 4 lük olurdu :) oyun yüklemiyorum çözümü de bu artık. Oyunları pc den oynuyorum [emoji23]

• Beğen
Tepkiler: kralldepo
oguzxw

oguzxw

Üye
S4 mininin kötü bir yanı yok. İphone 5 tabii ki tartışmasız s4 miniden daha iyidir ama geçmeye bi neden yoktu bence. Sadece oyun oynanmıyor. Bu sorun tüm s4 mini kullanıcılarında varmış. Ah bu sorun olmasaydı da 4 4 lük olurdu :) oyun yüklemiyorum çözümü de bu artık. Oyunları pc den oynuyorum [emoji23]
O dokunmatik sorunu olmasa iyi telefon cidden cm10.1 de olmuyor ama şarjı su gibi gidiyor bide %20 den sonra su gibi iniyor şarjı diğer telefonlarda yok bu s4 minide var Samsung güzelim telefona haksızlık yapmış... O Donanım daha iyisini hak ediyordu... Neyse artık yapacak bişey yok Türkiye kitkatı yükleyin root felan atmayın Kalsın kullanın öyle bence

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
O dokunmatik sorunu olmasa iyi telefon cidden cm10.1 de olmuyor ama şarjı su gibi gidiyor bide %20 den sonra su gibi iniyor şarjı diğer telefonlarda yok bu s4 minide var Samsung güzelim telefona haksızlık yapmış... O Donanım daha iyisini hak ediyordu... Neyse artık yapacak bişey yok Türkiye kitkatı yükleyin root felan atmayın Kalsın kullanın öyle bence
Ben 6 gündür s5 romundayım memnunum bir sorunu yok. :) Dediğin doğru fakat bende cm kullanmak istemiyorum.

oguzxw

oguzxw

Üye
Ben 6 gündür s5 romundayım memnunum bir sorunu yok. :) Dediğin doğru fakat bende cm kullanmak istemiyorum.
cm 12.1 şarjı yiyormu sömürüyormu belli degil zaten :D
cm10.1 2 saat gidiyor en fazla
en iyisi stock tabanlı romlar onlar en az 4:30 5 saat gidiyor

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
cm 12.1 şarjı yiyormu sömürüyormu belli degil zaten :D
cm10.1 2 saat gidiyor en fazla
en iyisi stock tabanlı romlar onlar en az 4:30 5 saat gidiyor
Stock kitktta 6.48 saat ekranı gördüm ben. A5 Romda 5.30 . S5 port romda 5 saat 2 dk civarı alıyorum :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Niye oyun oynayamiyorsunuz noldu ki?

byAndroid

byAndroid

Üye
Alla alla nasıl sorun muş o öyle :D stock romdami bu sorun

byAndroid

byAndroid

Üye
S4 miniciler hiç oyun oynayamiyor o zaman

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
S4 miniciler hiç oyun oynayamiyor o zaman

2 sene kullandım baya oyunda oynadım böyle bir sorun görmedim bence kişinin kendi kendine oldurduğu bir sorun bu, kendilerini sorun olduguna ikna etmişler :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Valla oyle biseyin olmasi bana sacma geldi bilmiyorum artik

oguzxw

oguzxw

Üye
2 sene kullandım baya oyunda oynadım böyle bir sorun görmedim bence kişinin kendi kendine oldurduğu bir sorun bu, kendilerini sorun olduguna ikna etmişler :)
abi psikolojik degil valla videosunu çekeyim istersen sen tek elle oynananlardan oynamışındır yada 2 elle fazla basmamışsındır

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Psikolojik felan değil ablam bile diyor senin dokunmatiğin bazen oyunlarda basmıyor diye.

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
doğrudur genelde ekran sıcak iken ve telefon şarjda iken yapıyor tutukluğu. Örnek vereyim hay day oynuyorum buğday satacak bir altına altın düşürmeye basıyorum hep altıncı altında bekleme yapıyor sabit yani. buğdayın tarlada hasat edeceğim ekranda elimi gezdirirken hasatı bırakıyor.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

Üst Alt