Nasıl yani wifi ikonu karanlık mı?Yav odinden romu attm 2 kez rusyanın üzerine 2 sindede wifi açılmadı
Wifiye basıyorum geri atıyorNasıl yani wifi ikonu karanlık mı?

Yav odinden romu attm 2 kez rusyanın üzerine 2 sindede wifi açılmadı
Aynen 2-3 kere üst üste kurunca wifi sorunu kalmıyorodinden iki kere kurulum yapınca wifi sornu gidiyor..
bu arada bu gün yeni cıkan türkiye romunu kurdum gereksiz uygulama eklemişler ve aşırı derecede ısınıyor en iyisi rus son cıkan sürüm.. tavisye etmem türkiye stockunu
Aynen 2-3 kere üst üste kurunca wifi sorunu kalmıyor
Kardeş ben farklı ülkenin romunu istemiyorum ya tr olsun romla felan uğraşmıcam artık zaten 20 gündür rus son sürüm devam ediyordum tr yi bekliyordum tr iyi olmadı rootlar gereksiz uygulama kaldırır paşa paşa kullanırım ülkemin romuna hasretim yav
rus romu hem batarya hemde sitem olarak daha iyi çalışıyor tr ki batarya su gibi yiyor hemde ısınıyor
Ben düzeltirim merak etme batarya kalibresi + root + greenify + sistem uygulamalarını kaldırırırm mis gibi olur
Ben düzeltirim merak etme batarya kalibresi + root + greenify + sistem uygulamalarını kaldırırırm mis gibi olur
Rus son sürüm gayet güzel hatta süper fakat ben memleketimin romuna hasretim![]()
Bu güzel bir soru ancak şöyle bir çözüm varısınma osrununa nasıl çözüm bulucan merak ettim telefon bekleme ekranında iken bile nedendir anlamadım ısınıyor

AMA hızda düşer stabil çalışmazBu güzel bir soru ancak şöyle bir çözüm var
Cpu yu 1.7 ghz den 1.4 ghz ye çekersen sorun kalkar![]()
Yok be ben bu telefonu 800 mhz de kullanmış adamım ne diyon senAMA hızda düşer stabil çalışmaz

Yok be ben bu telefonu 800 mhz de kullanmış adamım ne diyon sen
Ayrıca 1.4 yapınca şarj verimliliği de artar.
Tabii kistabil çalışırsa yaptın ayarları bizimle paylaşırmısın
Ama şuan hala telefonla uğraşıyorum işim bitmedi maalesef 
tmm bekliyorum işlemlerin bittinde paylaşırsınTabii kiAma şuan hala telefonla uğraşıyorum işim bitmedi maalesef
![]()
Yok be ben bu telefonu 800 mhz de kullanmış adamım ne diyon sen
Ayrıca 1.4 yapınca şarj verimliliği de artar.
Kernel Audatior ile yapabilirsinHangi program ile yaptin
Ben 1.4 e cekecegim zaman yapiyorum
antutu cpu masterden
uygulamadan cikiyom geri tekrar giriyorum 1.7 oluyor
Kernel Audatior ile yapabilirsin
Bu arada romu kurdum gram isinma yok
Root ladım titanium backup ile s voice gibi gereksiz uygulamaları kaldırdım + olarak cpuyu max 1468 min i de 500 civarı birşey yaptım gram ısınmıyor şarjı da gayet güzel.hangi uygulamaları kaldırdın ve ayarladın peki