Haber S4 Mini Türkiye Kitkat Çıktı ( Herşey Burda )

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Konu guncellendi kernel ayarlari eklendi.

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Ahmat Rusya romunun üzerine bu romu kurunca Odin fail veriyor neden olabilir?
Modem dosyasından kaynaklanıyor abi. Bende ilk yüklediğimde wifi çalışmadı
Custom romun üzerine kur mesela cm12 gibi , sorunsuz kurulur fakat Csc kodu AFR oluyor Tr olmuyor. Tr olması için marketten csc değiştirici indirip TUR işaretlemeniz gerekir. Buda root gerekir.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Modem dosyasından kaynaklanıyor abi. Bende ilk yüklediğimde wifi çalışmadı
Custom romun üzerine kur mesela cm12 gibi , sorunsuz kurulur fakat Csc kodu AFR oluyor Tr olmuyor. Tr olması için marketten csc değiştirici indirip TUR işaretlemeniz gerekir. Buda root gerekir.

Kendi cihazima kurmuyorum o yüzden o kadar uğraşamamda, diğer romlarda sorun çıkmıyor bunda niye sorun oluyor anlamadım.

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Kendi cihazima kurmuyorum o yüzden o kadar uğraşamamda, diğer romlarda sorun çıkmıyor bunda niye sorun oluyor anlamadım.
Tr romu ile rus romunun modem dosyaları çakışıyor heralde. Ya wifi çalışmıyor yada odin fail veriyor. Customun üzerine kurunca sorun kalmıyor.Ben rusyanın üzerine 2 kere kurdum wifi çalışmadı 3. de çalıştı :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Tr romu ile rus romunun modem dosyaları çakışıyor heralde. Ya wifi çalışmıyor yada odin fail veriyor. Customun üzerine kurunca sorun kalmıyor.Ben rusyanın üzerine 2 kere kurdum wifi çalışmadı 3. de çalıştı :)

Neyse rusya kullansın bi süre daha kasılmaya başlarsa tekrar bakarım :)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
orjinal 4.2.2 yükleyip sonra 4.4.2 yükleyin olmaz mı ?

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
Vay annesini ben 6 ay önce rusya romunu yukledim rootladim cvm yi flasladim şimdi bu romu yuklesem ayip olmaz mi:D

Polymath

Polymath

Üye
ArkadAslar agabeyimde de s4mini var bu güncellemeden sonra telefonum daha cok isiniyor diyor. Var mi sizdede öyle bir durum:)

MaxipmaN

Üye
ArkadAslar agabeyimde de s4mini var bu güncellemeden sonra telefonum daha cok isiniyor diyor. Var mi sizdede öyle bir durum:)
Bir 10 gün bekleyin hocam note2 de oyleydi 10 gün sonra duzelmisti, oyun pek oymamayin

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
0MG90

0MG90

Üye
Şu an 607mb iniyor

systemchi

systemchi

Üye
I9190XXUCOD türkiye modem:

İndir :

Kurulum:

1. Download latest modem linked in this post.
2. Restart your phone into Download mode.
3. Start Odin. Untick checkboxes Auto Reboot and F. Reset Time. All other settings leave unchanged! Do not enable Re-partition!
4. Click on AP button, browse for and select the downloaded TAR file.
5. Connect your phone via USB cable and wait until Odin recognizes it. Click on Start button.
6. When modem installation finishes, a "Success..." message appears in the Message box.
7.Unplug your phone, press and hold Power button until the phone turns off.
8. On restart goto immeadiately again in Download mode and repeat steps 5.-6..
9.Unplug your phone, press and hold Power button until the phone turns off and restarts.
10.Check baseband version in System settings.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
beytullah6767

beytullah6767

Üye
Jelly Bean daha iyi geçmeyen varsa geçmesin

exedar

Üye
Rom sammobiley nedir

Üst Alt