Konu guncellendi kernel ayarlari eklendi.
Modem dosyasından kaynaklanıyor abi. Bende ilk yüklediğimde wifi çalışmadıAhmat Rusya romunun üzerine bu romu kurunca Odin fail veriyor neden olabilir?
Modem dosyasından kaynaklanıyor abi. Bende ilk yüklediğimde wifi çalışmadı
Custom romun üzerine kur mesela cm12 gibi , sorunsuz kurulur fakat Csc kodu AFR oluyor Tr olmuyor. Tr olması için marketten csc değiştirici indirip TUR işaretlemeniz gerekir. Buda root gerekir.
Tr romu ile rus romunun modem dosyaları çakışıyor heralde. Ya wifi çalışmıyor yada odin fail veriyor. Customun üzerine kurunca sorun kalmıyor.Ben rusyanın üzerine 2 kere kurdum wifi çalışmadı 3. de çalıştıKendi cihazima kurmuyorum o yüzden o kadar uğraşamamda, diğer romlarda sorun çıkmıyor bunda niye sorun oluyor anlamadım.

Tr romu ile rus romunun modem dosyaları çakışıyor heralde. Ya wifi çalışmıyor yada odin fail veriyor. Customun üzerine kurunca sorun kalmıyor.Ben rusyanın üzerine 2 kere kurdum wifi çalışmadı 3. de çalıştı![]()

4.4 2 rusya varsa telinde yada herhangi bir 4.4.2 stock olarak 4.2.2 ye gecemessin zatenorjinal 4.2.2 yükleyip sonra 4.4.2 yükleyin olmaz mı ?
Geçenler oluyor ama4.4 2 rusya varsa telinde yada herhangi bir 4.4.2 stock olarak 4.2.2 ye gecemessin zaten
S4 mini kullanmıyorsan bu konuda yorum yapmamani tavsiye ederim. Gecenler oluyo felan demissiniz bu konu cok karışık hiç girmeyinGeçenler oluyor ama
Ne ayibi olcakVay annesini ben 6 ay önce rusya romunu yukledim rootladim cvm yi flasladim şimdi bu romu yuklesem ayip olmaz mi![]()

Bir 10 gün bekleyin hocam note2 de oyleydi 10 gün sonra duzelmisti, oyun pek oymamayinArkadAslar agabeyimde de s4mini var bu güncellemeden sonra telefonum daha cok isiniyor diyor. Var mi sizdede öyle bir durum![]()
CM kurmuşsun bu romu kurmaya gerek yok benceVay annesini ben 6 ay önce rusya romunu yukledim rootladim cvm yi flasladim şimdi bu romu yuklesem ayip olmaz mi![]()

Cm degil cwm demisCM kurmuşsun bu romu kurmaya gerek yok bence![]()