1.Arkadaşlar bu sorun aveadan veya başka bir operatörden kaynaklanmiyor .boşu boşuna avea müşteri hizmetlerini arayıp bi ton laf söyledim onlara
sorun telin kendisinde. aynı odada s4mini avea Hattımla zar zor nete girerken sim kartımi cikarp başka bir telde denedim internet ttnetten bile daha hızlı üstelik denedigm telde wifi paylaşımı açıp s4 mini yi wifi üzerinden diğer tele bağladım internet yine süper. yani ne wifi ne de aveada sorun var. sorun şu, s4 mini mobil ağlara bağlanma modülünde sıkıntı var bu yazılımsal mı donanımsal mı bilmiyorum ama sorunun kendisi burda.
2. Diğer bir husus nete bağlanamyrz bari çağrılar için şebekemız kesilmesin diyorsanz . ayarlar-diger ayarlar -mobil ağlarda sadece gsm modunu seçin bu sayede şebeke kesintisiz çalışıyor ama skntılı olan neti de sürekli 2g de kullanacaksnz anlamına geliyor.
3. Diyeceğim şu hepimiz bir olup bu sorunu samsungun tüm şikayet kanallarına iletelim ayrıca şikayet var.com gibi sitelerde de belirtelim kamuoyu oluşursa samsung buna cevap verebilir sorun donanım ise ücretsiz yaparlar yok yazılımsal ise ona göre acil güncelleme getirirler.
Nedersiniz arkadaşlar ?