Galaxy S4 Mini İ9190 S4 mini S5 Lollipop Port Rom V4.1 (S6 Uygulamaları) (Son sürüm)

Konu Sahibi
ama git özelde kimle paylaşıyosan paylaş ve burası yeri değil sen yazcan diğeri yazcak konu dağılcak telefon sitesi olduğu için evet romdan konuşcaz hep

oguzxw

Üye
Rom Root Boşverin Gelin Stock Rusya Rootsuz Normal Kullanın :ADSFASF

Tepkiler: nanotex

oguzxw

Üye
Tamamdır beyler cwm den romu silin öyle atın hayırlı olsun
bide sen md5 i direk masaüstüne mi atıp kurdun ? başka bişi yapmadın dimi
la bide kurunca sistem official mı gözüküyo ? inşallah öyledir rootlu tel kullanmak istemiyorum daha

bide sen md5 i direk masaüstüne mi atıp kurdun ? başka bişi yapmadın dimi
la bide kurunca sistem official mı gözüküyo ? inşallah öyledir rootlu tel kullanmak istemiyorum daha
Official evet. Aynen öyle kurdum

oguzxw

Üye
Bi sorun çıkmadı. Adamın kafasına kafasına geçirdim
eski bu rom google play sürümü eski geliyor neyse dokunmatik olmasın yeter
la ahmet olm bu telefon hafızasında cross breder ve viper4android diye bi klosör varmı varsa silmeyi denesene siliniyomu
evet beyler dokunmatik sorunu çözülmüş oldu hiç olmadı aglıcam artık o kadar duygulandım

İyi hayırlı olsun oyunun keyfini çıkar arada olur

Tepkiler: oguzxw
sabaha kadar acısını çıkarıcam
Arada 1-2 olur oguz arkadasın zenfone 5 inde de aynı sorun oluyor bazen.
1-2 olursa çok takılma bende şuana kadar hiç sorun çıkarmadı.
Shadow fight keşke tr dilde kasmasa illa ing yapıyoruz
Adamın kafasına geçırıyorum boyle süper
Bi 10 dk daha oynadım 0 sorun

Son düzenleme:
Tepkiler: oguzxw

oguzxw

Üye
Hic olmamasi lazim ama neyse shadow fight ilerleyince tr yapınca sorun kalmiyor lucky patcher rootmu istiyo bu arada ?
Daha demin yine yaptı ama telefon çok ısınmıştı ulan bu dokunmatik çilesi nedir arkadaş

Arkadaslar iyi his guzelde stock rom kulaniyorsunuz konuda actiniz neden orda degilde burada konusuyorsunuz ?

Hic olmamasi lazim ama neyse shadow fight ilerleyince tr yapınca sorun kalmiyor lucky patcher rootmu istiyo bu arada ?
Daha demin yine yaptı ama telefon çok ısınmıştı ulan bu dokunmatik çilesi nedir arkadaş
Bende hiç olmadı. Bu kadar oynadım bu sabah hiççç sorun çıkmadı

Son düzenleme: