Galaxy S4 Mini İ9190 S4 mini S5 Lollipop Port Rom V4.1 (S6 Uygulamaları) (Son sürüm)

nane38

Üye
bu room ne kadar çok kasıyor birşey yapamıyorum ben mi bilmiyorum anlamadım. fixleri kurun demişler ne fixleri anlamadım. cpu ayarları yapmışlar ben bunun yerini bulamadım artık çok sıktı stock rom yada cm 12 ye dönecem sizce hangisine döneyim yada bu romun kurulumunu gerçekten biri bana anlatsın.

Aynen bende cm12.1 gectim

Cm12 kurun keyfinize bakin

oguzxw

Üye
cm12.1 şarzı s5 roma göre daha iyi bende

Tepkiler: baskahmet
Aynen tam dolum yaptim pili cok iyi oldu

Tepkiler: oguzxw
Ahmet CM browser kullan cok hizli dene goreceksin google playerden indirebilirsin

sozer

Üye
cm12.1 rom u yeni deji batarya ile kullanıyorum ilk gün 100% şarj olduktan sonra 18 saat pil süresi 3 sa 25 dk ekran süresi
ilerleyen günlerde bunun üstüne çıkacağına eminim
çünkü romda yeni pil de

nane38

Üye
arkadaşlar bu rom bence çok kötü yeniden stok rom yükleyeceğim. bence bu romu yapacak kişi iyiki yeni versiyonu sadece rusca yapıyor.

oguzxw

Üye
arkadaşlar bu rom bence çok kötü yeniden stok rom yükleyeceğim. bence bu romu yapacak kişi iyiki yeni versiyonu sadece rusca yapıyor.
Kotu rom cidden kasılıyo hep rusca derken ne kastettigini anlamadim

nane38

Üye
kusura bakmayın ben bu sanıyordum. o kadar çok araştırınca karıştırmışım. ama bu romda çok kötü.

tranquit

Üye
Kardeşim öncelikle kusuruma bakma tam olarak bilgim olmadıgı için soruyorum.Bu dosyayı V4 e kurabiliyormuyuz ve kurdugumuzda mesajlar türkçe oluyomu bende suan messages yazıyor ve dil ingilizce