oguzxw Üye baskahmet' Alıntı: Onu bilmiyorum bi bilgim yok kardeş Ama cpu ayarı 1500-700 bende çok iyi hiç kasmıyor Genişletmek için tıkla ... bendede oyle oldu dun nasi bi kafadaysam 800 yapmisim
baskahmet' Alıntı: Onu bilmiyorum bi bilgim yok kardeş Ama cpu ayarı 1500-700 bende çok iyi hiç kasmıyor Genişletmek için tıkla ... bendede oyle oldu dun nasi bi kafadaysam 800 yapmisim
Beratby25 Üye Beyler s5 de lolipopla parmak izini yatay kullanabiliyomuşuz yataydan kastı ne yardımcı olurmusunuz ?
Beyler s5 de lolipopla parmak izini yatay kullanabiliyomuşuz yataydan kastı ne yardımcı olurmusunuz ?
baskahmet Üye oguzxw' Alıntı: bendede oyle oldu dun nasi bi kafadaysam 800 yapmisim Genişletmek için tıkla ... 800 mü Güldürdün lan Benim en düşüğü 700 en fazlası 1566 sorun yok gayet iyi gidiyor
oguzxw' Alıntı: bendede oyle oldu dun nasi bi kafadaysam 800 yapmisim Genişletmek için tıkla ... 800 mü Güldürdün lan Benim en düşüğü 700 en fazlası 1566 sorun yok gayet iyi gidiyor
baskahmet Üye Beratby25' Alıntı: Beyler s5 de lolipopla parmak izini yatay kullanabiliyomuşuz yataydan kastı ne yardımcı olurmusunuz ? Genişletmek için tıkla ... Konusu bura değil Konu açarsan yardımcı olurlar
Beratby25' Alıntı: Beyler s5 de lolipopla parmak izini yatay kullanabiliyomuşuz yataydan kastı ne yardımcı olurmusunuz ? Genişletmek için tıkla ... Konusu bura değil Konu açarsan yardımcı olurlar
baskahmet Üye Beratby25' Alıntı: Nasıl açıcağız konu kardeşim Genişletmek için tıkla ... Androıd genel kısmına gir sağ üstte konu aç var
Beratby25' Alıntı: Nasıl açıcağız konu kardeşim Genişletmek için tıkla ... Androıd genel kısmına gir sağ üstte konu aç var
kadıköy_polisi Üye baskahmet' Alıntı: Rica ederim görevimiz kardeş Xperia klavye kullandım boyutu dışında sorunu yoktu ve tahminleri süperdi Genişletmek için tıkla ... Boyutu ve renk seçenekleri çok güzel resim yükleyemiyorum
baskahmet' Alıntı: Rica ederim görevimiz kardeş Xperia klavye kullandım boyutu dışında sorunu yoktu ve tahminleri süperdi Genişletmek için tıkla ... Boyutu ve renk seçenekleri çok güzel resim yükleyemiyorum
oguzxw Üye baskahmet' Alıntı: 800 mü Güldürdün lan Benim en düşüğü 700 en fazlası 1566 sorun yok gayet iyi gidiyor Genişletmek için tıkla ... 700 en dusuk en fazla 800 yapmisim anlamadin sen
baskahmet' Alıntı: 800 mü Güldürdün lan Benim en düşüğü 700 en fazlası 1566 sorun yok gayet iyi gidiyor Genişletmek için tıkla ... 700 en dusuk en fazla 800 yapmisim anlamadin sen
baskahmet Üye kadıköy_polisi' Alıntı: Boyutu ve renk seçenekleri çok güzel resim yükleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... Huzlıresime upload et linki yapıştır bakalım
kadıköy_polisi' Alıntı: Boyutu ve renk seçenekleri çok güzel resim yükleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... Huzlıresime upload et linki yapıştır bakalım
baskahmet Üye oguzxw' Alıntı: 700 en dusuk en fazla 800 yapmisim anlamadin sen Genişletmek için tıkla ... O değilde 1 gün oldu şarj etmeyeli 20saat olmuş 60 şarj var
oguzxw' Alıntı: 700 en dusuk en fazla 800 yapmisim anlamadin sen Genişletmek için tıkla ... O değilde 1 gün oldu şarj etmeyeli 20saat olmuş 60 şarj var
oguzxw Üye baskahmet' Alıntı: O değilde 1 gün oldu şarj etmeyeli 20saat olmuş 60 şarj var Genişletmek için tıkla ... benim 6 saat 37 dakikadır açık tel ekran 2 saat 35 dakika 57 saniye şarz %43 benim bozuk bataryam için iyi bir süre
baskahmet' Alıntı: O değilde 1 gün oldu şarj etmeyeli 20saat olmuş 60 şarj var Genişletmek için tıkla ... benim 6 saat 37 dakikadır açık tel ekran 2 saat 35 dakika 57 saniye şarz %43 benim bozuk bataryam için iyi bir süre
baskahmet Üye oguzxw' Alıntı: benim 6 saat 37 dakikadır açık tel ekran 2 saat 35 dakika 57 saniye şarz %43 benim bozuk bataryam için iyi bir süre Genişletmek için tıkla ... Sen yoğun kullanmışsın ben gerektiğinde kullandım teli
oguzxw' Alıntı: benim 6 saat 37 dakikadır açık tel ekran 2 saat 35 dakika 57 saniye şarz %43 benim bozuk bataryam için iyi bir süre Genişletmek için tıkla ... Sen yoğun kullanmışsın ben gerektiğinde kullandım teli
oguzxw Üye baskahmet' Alıntı: Sen yoğun kullanmışsın ben gerektiğinde kullandım teli Genişletmek için tıkla ... Ben hep yogun kullanirim
baskahmet' Alıntı: Sen yoğun kullanmışsın ben gerektiğinde kullandım teli Genişletmek için tıkla ... Ben hep yogun kullanirim
baskahmet Üye oguzxw' Alıntı: Ben hep yogun kullanirim Genişletmek için tıkla ... O zaman bataryanın dayanmaması normal takma kafana keyfıne bak sadece
oguzxw' Alıntı: Ben hep yogun kullanirim Genişletmek için tıkla ... O zaman bataryanın dayanmaması normal takma kafana keyfıne bak sadece
baskahmet Üye Beratby25' Alıntı: Beyler bu Bahsettiğiniz nedir Genişletmek için tıkla ... S4 mini konusu bura S5 kullanıyorsun sanırım bu konuda denılenlerı anlaman zor terkedebilirsin
Beratby25' Alıntı: Beyler bu Bahsettiğiniz nedir Genişletmek için tıkla ... S4 mini konusu bura S5 kullanıyorsun sanırım bu konuda denılenlerı anlaman zor terkedebilirsin
oguzxw Üye baskahmet' Alıntı: O zaman bataryanın dayanmaması normal takma kafana keyfıne bak sadece Genişletmek için tıkla ... Çin malı batarya zaten
baskahmet' Alıntı: O zaman bataryanın dayanmaması normal takma kafana keyfıne bak sadece Genişletmek için tıkla ... Çin malı batarya zaten
baskahmet Üye Beratby25' Alıntı: Yok kardeş ben kullanmıyom sadece şarj nasıl öle gidiyo anlamadım Genişletmek için tıkla ... 1 gün 10 saat olmuş şarj etmeyeli 36 şarj var daha @oguzxw uçak moduna almadan tek upsm de de 1 şarj gitti
Beratby25' Alıntı: Yok kardeş ben kullanmıyom sadece şarj nasıl öle gidiyo anlamadım Genişletmek için tıkla ... 1 gün 10 saat olmuş şarj etmeyeli 36 şarj var daha @oguzxw uçak moduna almadan tek upsm de de 1 şarj gitti
oguzxw Üye baskahmet' Alıntı: 1 gün 10 saat olmuş şarj etmeyeli 36 şarj var daha @oguzxw uçak moduna almadan tek upsm de de 1 şarj gitti Genişletmek için tıkla ... Çok iyi ben islemci ayarlarini degiscem islemciyi 1.5 yapinca film izlenmiyo
baskahmet' Alıntı: 1 gün 10 saat olmuş şarj etmeyeli 36 şarj var daha @oguzxw uçak moduna almadan tek upsm de de 1 şarj gitti Genişletmek için tıkla ... Çok iyi ben islemci ayarlarini degiscem islemciyi 1.5 yapinca film izlenmiyo