Karşılaştırma S4 mini mi zenfone 5 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

utt2

utt2

Üye
ben alıyorum yurt dışından gelecek 350 lira felan tutacak

demirdersim

demirdersim

Üye
s4 mininin tek sıkıntısı 8 gb belleği,s3 mininin bile 16 gb belleği var s4 minide böyle bir ituhaf iş yapmışlar bir s4 mini kullanıcısı olarak memnunum telefonumdan

utt2

utt2

Üye
s4 mininin tek sıkıntısı 8 gb belleği,s3 mininin bile 16 gb belleği var s4 minide böyle bir ituhaf iş yapmışlar bir s4 mini kullanıcısı olarak memnunum telefonumdan
Kaç saat oyun oynayabiliyon

MaxipmaN

Üye
demirdersim

demirdersim

Üye
Kaç saat oyun oynayabiliyon
telefonum root atmadan önce fazla şarj yiyordu ama root attıktan sonra nasıl şarj bitiriim diye düşünüyorum sabah 100 de yüzle çıkıyorum akşam geldiğimde 100 de89-90 oyun kısmına gelince akşama kadar küçük boyutlu oyunları oyna bitmez ama real racing 3 gibi oyunlarda 2 saatte bitirirsin ben mesela gt racin 2 yi gece başlıyordum sabaha kadar oynuyordum şarj bitmiyorsu ama real racing3 te 2 saatte eriyor senin anlayacağın oyundan oyuna fark ediyor
anladım saolasın
bu arada s4 miniden önce s3 mini kullanıyordum s4 miniden fazla 2 özelliği var biri belleği diğeri hoparlör ses seviyesi s3 mini çift hoparlör s4 mini tek hoparlör bu arada bunuda belirteyim s4 mininin diğer eksi tarafı ses olayı

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
utt2

utt2

Üye
o zaman s4 mini alan telefonu rootlayacakmış herkez bizim gibi bilmiyor ama

eneserayyy

Üye
    Konu Sahibi
S4 mini kullanan arkadaşlar siz memnunmusunuz herhangi bi sorun filan var mı ?

furkankaya559758

Üye
Zenfone 5 daha iyi gibi ama en iyisi yanyana incelemen.

Dexsite

Dexsite

Üye
Kesinlikle Zenfone 5 almalısın.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Asus Zenfone 5

Üst Alt