Niye6 olur ama 5 olmaz
Kullanıcılar Discovery 2`nin 4.4.2 kitkat kullandığından rami ve şarzı çok kullanıyor diyo ve hatda oyun oynarken 60 derece bile oluyomuş telefon açılıp kapanıyormuş ben o telefonu asla almamHatta discovery 2
Ben tek menu gecislerinde takilmalar oldugunu duydum dogrudur kullanmadim cihazi ama yazilimla duzeltilir bi guncellemeye bakarKullanıcılar Discovery 2`nin 4.4.2 kitkat kullandığından rami ve şarzı çok kullanıyor diyo ve hatda oyun oynarken 60 derece bile oluyomuş telefon açılıp kapanıyormuş ben o telefonu asla almam
Sen simdi android alsan 4.4 e guncellemicenmi yaniben yinede almam bu telefon için en ideali 4.3 ben yinede almam hem ram hala bir gb discovery daha güzel

bataryası 60 derece ise o telefonu kullanmak hayati bir tehlike hemen patlayabilşr,60 derece işelcmci sıcaklığı ise normalKullanıcılar Discovery 2`nin 4.4.2 kitkat kullandığından rami ve şarzı çok kullanıyor diyo ve hatda oyun oynarken 60 derece bile oluyomuş telefon açılıp kapanıyormuş ben o telefonu asla almam
Telefon ısınıp sürekli kapanıyomuş bu hiç hoş değilbataryası 60 derece ise o telefonu kullanmak hayati bir tehlike hemen patlayabilşr,60 derece işelcmci sıcaklığı ise normal