Karşılaştırma S4 mini mi zenfone 5 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

eneserayyy

Üye
    Konu Sahibi
S4 mini mi zenfone 5 mi ?
S4 mini mi zenfone 5 mi ?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
bence S4 mini

heathrow

heathrow

Üye
S4 mini bence de.

utt2

utt2

Üye
zenfone 5 bence özellikleri daha fazla
2 GB ram
16 GB ROM
İntel atom
Çift çekirdek ama 2 frekans kullandığı için 4 çekirdek görevi görüyo
8 mp kamera
3g
Bende bunu almayı düşünüyom

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
6 olur ama 5 olmaz

Karalama45

Karalama45

Üye
S4 mini bnce

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
S4mini

byAndroid

byAndroid

Üye
Zenfone 5

TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye
Zenfone 5-6 bence

byAndroid

byAndroid

Üye
Hatta discovery 2

utt2

utt2

Üye
Hatta discovery 2
Kullanıcılar Discovery 2`nin 4.4.2 kitkat kullandığından rami ve şarzı çok kullanıyor diyo ve hatda oyun oynarken 60 derece bile oluyomuş telefon açılıp kapanıyormuş ben o telefonu asla almam

byAndroid

byAndroid

Üye
Kullanıcılar Discovery 2`nin 4.4.2 kitkat kullandığından rami ve şarzı çok kullanıyor diyo ve hatda oyun oynarken 60 derece bile oluyomuş telefon açılıp kapanıyormuş ben o telefonu asla almam
Ben tek menu gecislerinde takilmalar oldugunu duydum dogrudur kullanmadim cihazi ama yazilimla duzeltilir bi guncellemeye bakar

utt2

utt2

Üye
ben yinede almam bu telefon için en ideali 4.3 ben yinede almam hem ram hala bir gb discovery daha güzel

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
S4 Mini bencede

utt2

utt2

Üye
güncelerim ama telefona zararı olmazsa discover2 4.4.2 olduğundan zorlanıyor belkide o telefonun sıkıntısıevet mustafa araştırdınmı

MaxipmaN

Üye
bataryası 60 derece ise o telefonu kullanmak hayati bir tehlike hemen patlayabilşr,60 derece işelcmci sıcaklığı ise normal

utt2

utt2

Üye
asus zenfone 5 özellikler

Samsung galaxy s4 mini özellikler
bataryası 60 derece ise o telefonu kullanmak hayati bir tehlike hemen patlayabilşr,60 derece işelcmci sıcaklığı ise normal
Telefon ısınıp sürekli kapanıyomuş bu hiç hoş değil

ANIL

ANIL

Admin
Bana göre Zenfone 5 daha şık. O yüzden Zenfone 5'i tercih ederdim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt