S4 Mini Mi Nexsus 4 Mu S3 Mu

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 4
 


bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
    Konu Sahibi
N4 un 16gb si yeter mi
 
enesrsln

enesrsln

Üye
Bence yetmeyebilir çünkü o 16 GB'ın 4-5 GB'ını Sistem alıyor ve sana sadece 10-12 GB boş alan kalıyor.
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
S4 miniyi daha çok beğenen biri olarak nexus 4 öneririm donanımı oyuna daha yatkın çünkü. Oyun performansıda daha iyi zaten s4 miniden
 
Elektr0

Elektr0

Üye
Oyun konusunda Nexus 4 çok iyi ama dahili hafıza yetersiz gelecektir. Ben oyun konusunda sıkıntı çekmeyeceğin bir telefon diyeyim sana. GM Discovery 16 Gb modeli 699 TL sen Nexus 4 ê vereceğin paranın bir kısmına da 32 Gb class 10(class 10 olmayan hafıza kartı oyunlarda sorun yaratır ) hafıza kartı al oyunları hafıza kartına yükle sorunsuz oyna... Bu sadece bi tavsiye dostum paran cebinde kalsın elin cebine girmesin...haddimi aştıysam affola iyi geceler.
İşlemci Tegra 3 ve çok çok fazla ısınan bir işlemci üretim teknolojisi 40 nm oldugu için fazla enerji harcıyor. Tegra gpusunda çekirdek bazlı terimler yazar mesela 12 çekirdekli diye ama gel gör ki bu 12 çekirdekli grafik birimi mali 400 ün dört çekirdekli versiyonlarını bile geçemeyecek performanslar vermektedir. Qualcomm 'un 28 nm ile ürettiği bazı Dual core işlemciler bile daha iyi sonuçlar veriyordu 4 +1 çekirdekli tegra 3 den... Tegra 4 kullanan neden yaygın satışlı cihaz yok anlamışsındır herkes nvidianın tegra 3 işlemcisinden çok çekti. ( herkes = üretici ve tüketici )Bu arada android biliyorsun ki ram kullanan bir sistem ve ram özellikleri ne kadar güncel olursa o kadar iyi oluyor bu tegra 3 tek kanal bellek kontrolcusu kullanmakta ve işlemci ile bu kanal üzerinden iletişim kuruyor tek kanal oldugu için dar bogaz yaşıyor ve sistem ram ile iletişim de gecikiyor buda takılma donma çökme gibi sorunları oluşturur işlemcinin ısınmasını boşa daha fazla enerji harcamasına neden oluyor :oke:
 
  • Beğen
Tepkiler: Neagf
bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
    Konu Sahibi
Gm ye guvenemiyorum
 

cgty1907

Üye
Gm'ye bende guvenemıyorum ya. Kamerayı çok takmazsan Nexus 4'e gir :D İlk güncellemeyi alıyor 3-4 sene rahat rahat kullanırsın.
 
Kiss My Ears

Kiss My Ears

Üye
Bence SIII kendim kullanıcısıyım baya iyi o kadar kolay ısınmıyor (4 saat oyun anca ısıtır)
 
Elektr0

Elektr0

Üye
S3 ün mali 400 gpu su discovery nin GPU'na göre yer yer geride kalıyor bunu sentetik testlerde anlayamazsınız 2 telefonu yanyana koyup real racing 3 açıp oynayınca aradaki fark gün yüzüne çıkıyor... bu arada benim ki sadece öneriydi haklısın güvenmeye bilirsin normaldir bunlar . nexus 4 ün keske hafıza kart slotu olsaydı önerim o yönde olurdu hani amac oyun ya 16 gb dan sana kalan 12 11 Gb oda çok az bee ama sen bilirsin nexus 4 oyun konusunda o ekran çözünürlüğünde iyi tercih ama oyun yükle sil derdin olacak demedi deme
 
OnurAYDN

OnurAYDN

Üye
Hocam eskimeyecek diyorsan S4 Mini S3 den daha güncel bir telefon.. Oyun konusundada G.P. deki bütün oyunları rahatlıkla kaldırabileceğini rahatlıkla söyleyebilirm.. Ama N4 hakkında bir bilgim yok..
 
bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
    Konu Sahibi
Kararim n4 sanirim ama teli bide kendi gozumle gorcem
 


Üst Alt