baskahmet
Üye
Nereden duydun bu kesin olayini ?Bence bide arjantin surumunu dene son guncellemeli olani son guncellemede duzeltmislerdir belki
s4 miniye 5.0 güncellemesi gelecekmiş kesin olarak![]()
Nereden duydun bu kesin olayini ?Bence bide arjantin surumunu dene son guncellemeli olani son guncellemede duzeltmislerdir belki
s4 miniye 5.0 güncellemesi gelecekmiş kesin olarak![]()
Googlede yazdim bi sitede listeyi verdi s5 miniden sonra bizim telefon geliyoNereden duydun bu kesin olayini ?
O kesin degil iste kardesim. Biliyorum o siteyiGooglede yazdim bi sitede listeyi verdi s5 miniden sonra bizim telefon geliyo
Valla benim stock sarjida guzel kendide roma gecmeyi dusunmuyorumO kesin degil iste kardesim. Biliyorum o siteyi
Kesin degil. Stoktaki hatalar yuzunden cm12 official son surum gectim 0 hata 1-2 hafta kalirim veya daha fazla

Bende hata veriyordu hep. Com android proce diye birsey duruyordu. Mesajlasma acilmiyordu. Boyle hatalar vardi. Ben cm 12 ye gectim official son surum 0 hata. Hic hata yok. Sarjida iyi. Kotu olsa bile takmiyorum sarji.Valla benim stock sarjida guzel kendide roma gecmeyi dusunmuyorum![]()
Yok sammobileden bakabilirsin guncellemelereGeldi mi güncelleme ?
Cm 12 var gercekten bu rom muthis bir rom. Kalmayi dusunuyorum ne yavasladi ne birsey oldu muthis. Cok isindim bu roma. Biraz bekle video cektim zippyshare yukleyeyim indir izleda ya baktımda hiç doğru düzgün rom yok valla
Valla bnde stockta cok iyiyim s5 lollipop 3.0 gelirse denicem kesinUltrsslan kb video yuklenmiyor. Ama cok iyi cok isindim bu roma.

Anb1 4.2.2 nedirOrijinal ANB1 4.2.2 kullanıyorum. Servisten orijinal pil aldım format attım ama hala şarj %20 nin altına düştükten 15 dakika sonrasında kapanıyor. Bu sorunu yaşayan çözen var mıdır?
Türkiye için 2 sürüm var 4.2.2 de son güncelleme ANB1 onu belirtmek için yazdım.Anb1 4.2.2 nedir
Stock 4.2.2 yi nasil attin geri sende rusya 4.4.2 yokmuyduTürkiye için 2 sürüm var 4.2.2 de son güncelleme ANB1 onu belirtmek için yazdım.
Abn1 degil Ubna1Türkiye için 2 sürüm var 4.2.2 de son güncelleme ANB1 onu belirtmek için yazdım.
Yok hayir onda 4.2.2 vardiStock 4.2.2 yi nasil attin geri sende rusya 4.4.2 yokmuydu
Hmm tamam o zamanYok hayir onda 4.2.2 vardi

Orijinal şarj cihazı kayboldu dolayısıyla usb kablosu da yok o yüzden atamadımStock 4.2.2 yi nasil attin geri sende rusya 4.4.2 yokmuydu

sende şuan 4.2.2.mi varOrijinal şarj cihazı kayboldu dolayısıyla usb kablosu da yok o yüzden atamadım![]()
Gereksiz cok soru sordugunun farkindamisin ? Belirtmis ya yukardasende şuan 4.2.2.mi var