s4 mini kitkat ile izlenimleriniz için buraya

Sponsorlu Bağlantılar

reflex

reflex

Üye
bu fotoyu xdada yorumlara bakarken buldum galiba son uygulamalar v3 de bu şekilde olacak :/
Bu foto var ya lollipop un ilk tanıtılan old build tam sürümü new build samsungun stock yazılımı bu

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Lollipop de cm12 den farklı olmaz. Lollipop gelirse kullanmayacakmısın ;) Görünüm bence rom da görülmesi gereken en son şey. İlk performans be stabilite aramak lazım
Valla s5 romunda cm12 den fazla stabillik almistim galiba sende tam tersi oluyo bide performansida iyi oldugu icin oncelikle gorunume onem veriyorum :)

reflex

reflex

Üye
bu fotoyu xdada yorumlara bakarken buldum galiba son uygulamalar v3 de bu şekilde olacak :/
Bu foto var ya lollipop un ilk tanıtılan old build tam sürümü new build samsungun stock yazılımı bu

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Valla s5 romunda cm12 den fazla stabillik almistim galiba sende tam tersi oluyo bide performansida iyi oldugu icin oncelikle gorunume onem veriyorum :)
Bilmiyorum. Cm 12 kadar hızlısını görmedim

• Beğen
reflex

reflex

Üye
Nette sıkıntı oldu.

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Gorunumu lollipop kardesim samsungw_53 un attigi resimleri ya gormedin yada lollipopun gorunumunden haberin yok
Cm 12 ile alakası var mı ? Ayrıca lollipopu gayet iyi tanıyorum sen merak etme. Hem görünümü lolipop sürümü kitkat da olamaz !

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Cm 12 ile alakası var mı ? Ayrıca lollipopu gayet iyi tanıyorum sen merak etme. Hem görünümü lolipop sürümü kitkat da olamaz !
Ama adamlar yapiyo yani demekki oluyomus ben cm12 ile ilgili bisey demedim hemde

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye

Üst Alt