S5 romlarinin hepsi bir yerde hatali. Birak bu sevgiyis5 proyectin 3.0 versiyonunu çok merak ediyorum acaba nasıl yapcaklar
o hataları güncellemeler gekdikçe düzeltiyolarS5 romlarinin hepsi bir yerde hatali. Birak bu sevgiyi
Cm 12 de ilk defa 2 gun durdum. Bu surumu cok begendim. Baska romlarla isim olmaz artik evelallah cm12 varo hataları güncellemeler gekdikçe düzeltiyolar
Nerden aldın bu bilgiyis5 lollipop port romun 3.0 versiyonu galiba çarşamba yayınlanıyo
@Samsungw_53 söyledi son rötuşları yapıyolarmışNerden aldın bu bilgiyi
Ben yükleyip yüklememekte hala kararsızım@Samsungw_53 söyledi son rötuşları yapıyolarmış
yükleyip yüklememen sana kalmış vallaBen yükleyip yüklememekte hala kararsızım
3.0 bende yükleyebilirim..yükleyip yüklememen sana kalmış vallaben 3.0 gelince yüklücem duruma göre onda kalıcam yani ondan sonrada gelen güncellemeleri otadan yapıcam
![]()
çarşamba gününe kadar sabretcez o zaman ..3.0 bende yükleyebilirim..
Sabretmeyle alakalı bir durum yok. Gelirse yükletim gelmezse yüklemem bu kadar basitçarşamba gününe kadar sabretcez o zaman ..
Ne farkı var ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu fotoyu xdada yorumlara bakarken buldum galiba son uygulamalar v3 de bu şekilde olacak :/
bilmem bu görünümü daha iyiNe farkı var ?
Rom yüklemek uzun ya düzen felan oluyo uygulamalar roma alışma vs vs.bilmem bu görünümü daha iyi
aynen haklısın sabit bi romda kalmak gerekiyo istediğim performansı 3.0 verirse bunda kalırım die düşünüyorumRom yüklemek uzun ya düzen felan oluyo uygulamalar roma alışma vs vs.
Ben yüklesem cm12 yüklerim anca. S4 mini romlarında en hızlısı cm12. Stock ve cm12 yi çok seviyorum. İkisini yüklüyorum genelde. S5 romlarına hiç ısınamadım maalesefaynen haklısın sabit bi romda kalmak gerekiyo istediğim performansı 3.0 verirse bunda kalırım die düşünüyorum
Bendede tam tersi oldu cm12 yukluyum dedim pisman oldum benim icinde gorunum onemli ve s5 lollipop bu sorunu cozuyoBen yüklesem cm12 yüklerim anca. S4 mini romlarında en hızlısı cm12. Stock ve cm12 yi çok seviyorum. İkisini yüklüyorum genelde. S5 romlarına hiç ısınamadım maalesef
Lollipop de cm12 den farklı olmaz. Lollipop gelirse kullanmayacakmısınBendede tam tersi oldu cm12 yukluyum dedim pisman oldum benim icinde gorunum onemli ve s5 lollipop bu sorunu cozuyo![]()