s4 mini kitkat ile izlenimleriniz için buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
s5 proyectin 3.0 versiyonunu çok merak ediyorum acaba nasıl yapcaklar

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
o hataları güncellemeler gekdikçe düzeltiyolar
Cm 12 de ilk defa 2 gun durdum. Bu surumu cok begendim. Baska romlarla isim olmaz artik evelallah cm12 var :) s5 leri felan biraktim denemem artik ;)

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
s5 lollipop port romun 3.0 versiyonu galiba çarşamba yayınlanıyo

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Ben yükleyip yüklememekte hala kararsızım
yükleyip yüklememen sana kalmış valla :) ben 3.0 gelince yüklücem duruma göre onda kalıcam yani ondan sonrada gelen güncellemeleri otadan yapıcam :)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
bu fotoyu xdada yorumlara bakarken buldum galiba son uygulamalar v3 de bu şekilde olacak :/

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Rom yüklemek uzun ya düzen felan oluyo uygulamalar roma alışma vs vs.
aynen haklısın sabit bi romda kalmak gerekiyo istediğim performansı 3.0 verirse bunda kalırım die düşünüyorum

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
aynen haklısın sabit bi romda kalmak gerekiyo istediğim performansı 3.0 verirse bunda kalırım die düşünüyorum
Ben yüklesem cm12 yüklerim anca. S4 mini romlarında en hızlısı cm12. Stock ve cm12 yi çok seviyorum. İkisini yüklüyorum genelde. S5 romlarına hiç ısınamadım maalesef

• Beğen
Tepkiler: reflex ve Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Ben yüklesem cm12 yüklerim anca. S4 mini romlarında en hızlısı cm12. Stock ve cm12 yi çok seviyorum. İkisini yüklüyorum genelde. S5 romlarına hiç ısınamadım maalesef
Bendede tam tersi oldu cm12 yukluyum dedim pisman oldum benim icinde gorunum onemli ve s5 lollipop bu sorunu cozuyo :)

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Bendede tam tersi oldu cm12 yukluyum dedim pisman oldum benim icinde gorunum onemli ve s5 lollipop bu sorunu cozuyo :)
Lollipop de cm12 den farklı olmaz. Lollipop gelirse kullanmayacakmısın ;) Görünüm bence rom da görülmesi gereken en son şey. İlk performans be stabilite aramak lazım

• Beğen
Tepkiler: reflex ve Ultraslan8

Üst Alt