Ultraslan8
Üye
GuzelmisEvet lg lifes good diye aciliyo![]()
offical ve unoffical arasindaki fark neGuzelmisEvet lg lifes good diye aciliyo![]()
offical ve unoffical arasindaki fark neOfficial resmi unofficial resmi olmayan. Guncellemeler de cm updates bolumunden geliyorGuzelmisoffical ve unoffical arasindaki fark ne
Guzelmis kac mb dosyaOfficial resmi unofficial resmi olmayan. Guncellemeler de cm updates bolumunden geliyor
Gapps+rom 400 mb pc ye gerek yok tele indir ineni sd carta at cwm den kurGuzelmis kac mb dosya
Wifili biyer bulup denerimGapps+rom 400 mb pc ye gerek yok tele indir ineni sd carta at cwm den kur![]()

Yokmu wifinWifili biyer bulup denerim![]()
Yok valla netten giriyorumYokmu wifin
Yok valla netten giriyorum
ok musait oldugunda deneCok iyi degil. Hep oyun oynuyorum haliyle 1900 mAh dayanmiyor 3-4 saat ekran suresi anca aliyorum. Kafama takmiyorum sarjişarj durumu nasıl sende![]()

benimde aksine şarj baya iyi oldu ama tekrar normale döncek gibime geliyoCok iyi degil. Hep oyun oynuyorum haliyle 1900 mAh dayanmiyor 3-4 saat ekran suresi anca aliyorum. Kafama takmiyorum sarji![]()

belli olmaz lollipop özelliklerini kaldırabilen bi uygulama gelse bile türkiyeye zor gelirlolipop gelir mi acaba?
baksana daha 4.4.2 türkiyeye gelmediBakis acin yanlis. Gelmesi %60belli olmaz lollipop özelliklerini kaldırabilen bi uygulama gelse bile türkiyeye zor gelirbaksana daha 4.4.2 türkiyeye gelmedi
keşke dediklerin gibi olsa bi bakmışız sammobilede türkiye 5.0.1Bakis acin yanlis. Gelmesi %60
1- S4 e geldi pek bi fark yok aramizda.
2- Turkiyeye gelmesi onemli degil. Odin var
3- 4.4.4 vermeden 5.0 verebilirler. Ama bu cok dusuk bir ihtimal.
4- Sitelerde s4 mini sizdirilmis. Gelebilecegi soyleniyor.
5- Samsung bu. Hersey beklenir ondan. 4.4.2 de de birakabilir. Lollipop da verebilir. Belli olmaz![]()

Birak su Turkiye sevdasini kardesimkeşke dediklerin gibi olsa bi bakmışız sammobilede türkiye 5.0.1![]()
Keske gelse valla ya ne guzel olur bizde s5 romu atmamiza gerek kalmaz s5 simgelerini yaparlar heraldeBirak su Turkiye sevdasini kardesim
Lolipop gelsin yeter.
Yazdiklarim da hayal degil![]()

Stock da hata vermeye basladi ya Allahim duzgun rom yokmu kullanacagimiz su telefon icin. Birsey silince android duruyo. Arama kaydina da girmiyo. Ne yapacagimi sasirdim vallahiKeske gelse valla ya ne guzel olur bizde s5 romu atmamiza gerek kalmaz s5 simgelerini yaparlar heralde![]()
Bence bide arjantin surumunu dene son guncellemeli olani son guncellemede duzeltmislerdir belkiStock da hata vermeye basladi ya Allahim duzgun rom yokmu kullanacagimiz su telefon icin. Birsey silince android duruyo. Arama kaydina da girmiyo. Ne yapacagimi sasirdim vallahi

Nereden duydun bu kesin olayini ?Bence bide arjantin surumunu dene son guncellemeli olani son guncellemede duzeltmislerdir belki
s4 miniye 5.0 güncellemesi gelecekmiş kesin olarak![]()