baskahmet
Üye
Ben 18 gündür rom atmıyordum cihaza rus son sürüm takılıyordumBen de indiriyorum. Umarım hata vermez1 haftada 3 kez rom yükledim

2 kez romu yükledim 2 sindede wifi açılmadı valla nasıl iş ise
Ben 18 gündür rom atmıyordum cihaza rus son sürüm takılıyordumBen de indiriyorum. Umarım hata vermez1 haftada 3 kez rom yükledim

Hadi hayırlı işlerBen 18 gündür rom atmıyordum cihaza rus son sürüm takılıyordum
2 kez romu yükledim 2 sindede wifi açılmadı valla nasıl iş ise

Sonunda yaptım açıldıHadi hayırlı işler![]()
csc afr yazıyodu csc değiştirme programını indirdim kurdum tr yapıyom şimdi ve finish 
O değil de bende ingilizce açıldı ajhdsjakdhsaSonunda yaptım açıldıcsc afr yazıyodu csc değiştirme programını indirdim kurdum tr yapıyom şimdi ve finish
![]()
Rus son surumu akar![]()

YokO değil de bende ingilizce açıldı ajhdsjakdhsa
Doğru mudur?
csc changer ile csc yi tur yapman lazimCsc degistirici ile csc yi tur yaptekrar kies ve reoveyde tur yazması iiçin ne yapmam gerekli
arkadaşlar rica etsem yardımı olabilir misin
bilmiyorumki nasıl yapacağımı sorun ordaCsc degistirici ile csc yi tur yap

Play storeden programi indir ac gerisini yaparsinbilmiyorumki nasıl yapacağımı sorun orda![]()
root istiyor bide öyle denimPlay storeden programi indir ac gerisini yaparsin
Tabikide root istiyorroot istiyor bide öyle denim

Sebebi ne olabilir ki? Csc onun içinde değil mi zatenYokcsc changer ile csc yi tur yapman lazim
Rusyanın üzerine kurduğun için öyle. Başka yöntem yok o yöntemle yapıcaksın.Sebebi ne olabilir ki? Csc onun içinde değil mi zaten
S4 mini rootlama konusu sitemizde mevcut. Samsung bolumunde bulabilirsinizrus romunda olanlar için s4 mini nasıl rootlanır sonra csc kodu değişir bize link yada anlatma sansınız varmı.
Dostum hallettim. Şu an csc TUR olarak gözüküyor. Ancak canımı sıkan bir olay var.Rusyanın üzerine kurduğun için öyle. Başka yöntem yok o yöntemle yapıcaksın.
Evet bendede oyle geldi. Samsung turkiye koymusDostum hallettim. Şu an csc TUR olarak gözüküyor. Ancak canımı sıkan bir olay var.
Stock romda arkaplan şu şekilde geliyor format atınca. Anormal değil mi? Sizde de böyle oldu mu?