by-pegasus
Üye
Cwm den backupla bir aliyomu buS4 Mini yazacağına samsung galaxy telefonlara imei yedekleme yazsan daha sağlıklı
Cwm den backupla bir aliyomu buS4 Mini yazacağına samsung galaxy telefonlara imei yedekleme yazsan daha sağlıklı
Anlamadım ? Efs dosyasını boşver. Ona kolay kolay birşey olmaz telefonun orjinalseCwm den backupla bir aliyomu bu
Anlamadım ? Efs dosyasını boşver. Ona kolay kolay birşey olmaz telefonun orjinalse
Cm12 kurulmusturtelefon orjinal tamam o zaman
bu aralar yanlis yazabilirim klavyesine alisamadim 
Cwmden alabilirsin ben aldım. Twrp veya philztouch yükle xda s4 mini formunda bulabilirsin.Cwm den backupla bir aliyomu bu
Nası güzelmitelefon orjinal tamam o zaman
Cm12 kurulmusturbu aralar yanlis yazabilirim klavyesine alisamadim
![]()

Haa kurduydum abi ya neyse tamamCwmden alabilirsin ben aldım. Twrp veya philztouch yükle xda s4 mini formunda bulabilirsin.
tesekkurlerGozlerim acildi yqNası güzelmi![]()
da klavyeye alisamadimPlay storede yer alan klavyeleri deneyebilirsiniz bende bi uygulama turuna çıkıcam şimdi. Uygulama arıyacam klavye vsHaa kurduydum abi ya neyse tamamtesekkurler
Gozlerim acildi yqda klavyeye alisamadim
ama samsung klavye gibisi yokPlay storede yer alan klavyeleri deneyebilirsiniz bende bi uygulama turuna çıkıcam şimdi. Uygulama arıyacam klavye vsama samsung klavye gibisi yok

Aslında bu klavyede iyi görünüyor. Adı flexy klavye google play storede bulabilirsinizHaklisin samsung klavyesinde catir catir yaziyordum hizlica![]()
Aslında bu klavyede iyi görünüyor. Adı flexy klavye google play storede bulabilirsiniz
ama bi deneyeyim oneri icin tesekkurlerswiftkeyi sevemedim ben yazı da yazamıyorum ondaSwiftkey de yukleyebilirimama bi deneyeyim oneri icin tesekkurler
var.. xposed sitesinde gravitybox lp yazın yükleyinCm12 ye gore grawity box tarzinda bi xposed modulu yokmu
Tamamdir yukledim ama bu temalarla yazi tiplerini nasil secicemvar.. xposed sitesinde gravitybox lp yazın yükleyin
Tema bölümüne gel indirdiğin temayı seç orada yazı tipleri vs çıkacakTamamdir yukledim ama bu temalarla yazi tiplerini nasil secicem
Tema bolumumu aradim bulamadim yaTema bölümüne gel indirdiğin temayı seç orada yazı tipleri vs çıkacak
Ayarlar》themesTema bolumumu aradim bulamadim ya
Ayarlar》themes
Batarya sorunlu kesin orjinal bataryada sıkıntı var bence bu sorun herkezde var hatalı bir imalatmı söz konusu acabaYok
Ve arti restart yapinca sarj %80 den %60 a iniyor

Abi birde dosya yoneticisi yok o yuzden formatladigim zaman apk yukleyemedimBatarya sorunlu kesin orjinal bataryada sıkıntı var bence bu sorun herkezde var hatalı bir imalatmı söz konusu acaba![]()